BOJ DO KONCA

Mišič: V Luko Koper prisesan tudi Miro Senica

Objavljeno 27. avgust 2013 18.02 | Posodobljeno 27. avgust 2013 18.02 | Piše: T. L.

Gašpar Gašpar Mišič napoveduje, da se bo boril do konca in da bo razkril vse, ki ga zdaj želijo uničiti.

Po Mišičevem mnenju davek ne bi smel biti cokla gospodarstvu.

LJUBLJANA – Gašpar Gašpar Mišič se bo navkljub vsem kritikam boril za svoj novi položaj v Luki Koper, kamor je bil imenovan v ponedeljek. Boril se bo, dobesedno, do konca. »Boril se bom do konca, pa če bo to moje zadnje dejanje v tem življenju,« je dejal v pogovoru za Finance.

Mišič o prisesanem Senici

Čeprav položaja uradno še ni prevzel, je danes, kot se je pohvalil, naročil članu uprave Marku Remsu, ki je zadolžen za finance, naj pripravi vse pogodbe in naročilnice za zadnji dve leti. »Obljubljam vam, da bom razkril vse sporne posle. Po mojih informacijah je prisesan v Luko Koper tudi Miro Senica. A ni edini. Boril se bom do konca, pa če bo to moje zadnje dejanje v tem življenju. Dovolj je bilo uničevanja in lobijev, povezanih s politiko.« 

Leta 2011 so namreč iz Luke Koper na poizvedovanje časnika, s katerimi svetovalnimi in PR-službami sodelujejo, odgovorili, da delajo s pisarnama Čeferin in Senica. Obe pisarni dobivata pavšal, v primeru dodatnega dela pa dobita dodatno plačilo.

Obljublja, da bo razkril vse

»Vsi tisti, ki me zdaj želijo uničiti, bodo razkriti. Luka Koper je največji talec interesnih skupin v Sloveniji. To kažeta tudi nenormalen medijski in politični pritisk,« je še poudaril Mišič in dodal, da je njegova naloga razvoj Luke Koper, medtem ko vsa podtikanja in insinuacije prihajajo od tistih, ki se bojijo za svoje denarne tokove. »A boril se bom do konca. Ne bodo me ustavili. Nikakor,« je za časnik zagotovil Mišič.

Deli s prijatelji