POSLADEK

Mišič (PS) in Vogrin (LGV) na tortici

Objavljeno 16. januar 2012 19.04 | Posodobljeno 16. januar 2012 19.04 | Piše: A. L.

Nisva se pogovarjala o prestopu, pravi Mišič.

LJUBLJANA – »Z Ivanom sva bila na tortici.« Tako je informacije naših virov, da sta se z Virantovim poslancem Ivanom Vogrinom sestala v kavarni pred parlamentom potrdil poslanec Pozitivne Slovenije Gašpar Gašpar Mišič. Da sta se pogovarjala o prestopu, je Mišič zanikal in razložil, da sta se sestala kot podjetnika. Pogovor je tekel, tako pravi, o vrednotah podjetništva. Mišič je poudaril, da nimata česa skrivati, zato se tudi brez težav dobita v kavarni, ki je prav vsem na očeh.

Mišič izpostavlja, da je sestajanje s poslanci iz drugih skupin potrebno: »Treba je komunicirati, dialog je potreben. Tudi z Janšo bi se dobil na kavi, če bi se s tem strinjal.« 

Pred glasovanjem sestankovala

Poslanec Pozitivne Slovenije se je z Vogrinom sestal tudi prejšnji teden in prav takrat se je špekuliralo o tem, da naj bi Vogrin prestopil k Jankoviću. A do prestopa ni prišlo, tudi ne po tem, ko so v Virantovi listi napovedali, da njihovi poslanci ne bodo glasovali.

Kdo sta tista dva poslanca, ki naj bi, če bi bilo glasovanje tajno, svoj glas prispevala za Zorana Jankovića, tako še naprej ostaja skrivnost.

Deli s prijatelji