RAZPIS

Mišič išče nove kadre z univerzitetno izobrazbo

Objavljeno 04. november 2013 18.03 | Posodobljeno 04. november 2013 18.02 | Piše: P. J.

Luka Koper je objavila razpis za nova člana uprave Luke Koper.

Gašpar Gašpar Mišič.

KOPER – Luka Koper je v skladu s sklepom nadzornega sveta objavila javni razpis za izbiro kandidatov dveh članov uprave Luke Koper. Mišičevi iščejo člana uprave za področje financ in računovodstva in člana uprave za področje operative in prodaje.

Oba kandidata morata imeti najmanj univerzitetno izobrazbo. Kandidat za področje financ in računovodstva mora imeti najmanj pet let delovnih izkušenj na vodstvenih mestih v velikih družbah in izkušnje na vodstvenih mestih na področju ekonomike in financ. Član za področje operative in prodaje pa mora imeti najmanj 10 let delovnih izkušenj v družbi z logistično dejavnostjo, pet let izkušenj na vodstvenih mestih v velikih družbah in pet let izkušenj na področju prodaje in trženja ter pristaniške ali sorodne prometno logistične dejavnosti.

Oba kandidata morata imeti tudi druge osebnostne kompetence, kot sta etičnost in osebna integriteta, razkriti in odpraviti pa morata morebitne konflikte interesov.

Oba morata tako imeti višjo stopnjo izobrazbe, kot jo ima predsednik uprave Luke Koper. Gašpar Gašpar Mišič je le diplomirani inženir navtike, kar ni univerzitetna stopnja izobrazbe.

Deli s prijatelji