ZBIRAJO PONUDBE

Ministrstvo prodaja 181 rabljenih vozil, kupiti morate vse hkrati

Objavljeno 24. maj 2015 13.27 | Posodobljeno 24. maj 2015 13.28 | Piše: STA, Mo. S.

Vozila bo moral kupec iz skladišča odpeljati v 14 dneh od plačila kupnine.

Notranje ministrstvo.

LJUBLJANA – Ministrstvo za notranje zadeve je pred dnevi objavilo javno zbiranje ponudb za 181 rabljenih vozil in 75 kosov avto ter moto plaščev. Izhodišča cena premičnin je nekaj čez 94.000 evrov, od ponudnika pa na ministrstvu pričakujejo, da bo odkupil vsa vozila in plašče hkrati. Ponudbe bodo odpirali 10. junija, so sporočili z ministrstva.

Kot je navedeno v javnem zbiranju ponudb, bodo na ministrstvu upoštevali le ponudbe, ki bodo enake ali višje od izhodiščne cene. Do roka za oddajo ponudbe si bodo interesenti vozila lahko tudi ogledali, naprodaj pa so po načelu videno–kupljeno.

Ponudniki morajo ponudbi priložiti potrdilo o vplačani varščini v višini desetih odstotkov izhodiščne cene. O izidu postopka bodo obveščeni v osmih dneh od javnega odpiranja ponudb. Če ne bodo uspeli, bo varščina v 30 dneh po končanem postopku vrnjena ponudniku.

Kupec pa bo moral v 15 dneh od izbire z naročnikom skleniti kupoprodajno pogodbo. Vozila bo moral iz skladišča odpeljati v 14 dneh od plačila kupnine, je še navedeno v javnem zbiranju ponudb.

Deli s prijatelji