NA KOŽO

Milka in 2Cellos

Objavljeno: 06.01.2017 22:35Posodobljeno: 06.01.2017 22:36

Vam je pritisk narasel? Ugriznite v tablico Tinine milke.

Dogodek današnjega dne je slovo Tine Maze. In to doma, na Pohorju, na Zlati lisici, neke vrste štajerski Planici. Obe sta slovenska simbola, veliko več kot zgolj smučarska. Ne bom papagajsko našteval, kaj vse je za našo smučarijo in Slovenijo naredila Tina, le to, da bo od njene prve zmage v svetovnem pokalu v avstrijskem Söldnu letos minilo poldrugo desetletje.

Bilo je v sezoni 2002/2003. Slovenci smo postajali na smučarijo jezni. Razvajene z dosežki Križaja, Petroviča, Strela, Franka, Svetove, Pretnarjeve, Hrovatove, Kunca, Koširja so nas začeli po levi in desni prehitevati celo Hrvati. In to tako in toliko, da bi bili v cilju pred našimi tudi, ako bi mi po isti progi vozili smuk, oni pa slalom. 

Celoten članek je na voljo našim naročnikom. Vabimo vas, da to postanete: v sledeči tabeli si izberite digitalni paket po vaši meri.

Želite brati več?
Cenik
NAROČI
NAROČI
NAROČI
NAROČI
NAROČI
NAROČI
NAROČI
* Naročnina po preteku prvega meseca naročnine se obračuna po veljavnem ceniku Dela d.o.o.

Osrednje novice

Potres v Sloveniji. Ste ga čutili?

Po prvih podatkih je bilo žarišče potresa v bližini Črnomlja.

Pirančani hočejo Carpaccia nazaj

Oltarna slika Marija z otrokom in svetniki, na kateri je Carpaccio leta 1518 upodobil tudi takratni Piran, je bila na začetku druge svetovne vojne odnesena v Italijo in od tedaj ne najde in ne najde poti nazaj

Komentiraj članek

Pred komentiranjem se prosim prijavite. Še nimate uporabniškega računa? Registrirajte se!

Pogoji komentiranja