PO POŽARU

Mercator z zamudami pri oskrbi s sadjem in z zelenjavo

Objavljeno 15. maj 2015 16.30 | Posodobljeno 15. maj 2015 17.22 | Piše: STA, A. L.

»Trenutno prihaja do največjih zamud pri oskrbi trgovin s sadjem in z zelenjavo, vendar že intenzivno delamo pri dostavi teh artiklov in se trudimo vzpostaviti čim boljšo oskrbo trgovin tudi s temi izdelki.«

LJUBLJANA – Po torkovem požaru v Mercatorjevem ljubljanskem skladišču oskrba Mercatorjevih trgovin v vzhodnem delu Slovenije poteka nemoteno, v ostalem delu države pa trenutno prihaja do največjih zamud pri oskrbi s sadjem in z zelenjavo. V družbi se trudijo, da bi čez dan zagotovili čim boljšo oskrbo tudi s temi izdelki, so povedali v Mercatorju.

»Oskrba Mercatorjevih trgovin v vzhodnem delu Slovenije poteka nemoteno, trudimo se, da je razmeroma nemotena tudi oskrba trgovin v ostalem delu Slovenije. Trenutno prihaja do največjih zamud pri oskrbi trgovin s sadjem in z zelenjavo, vendar že intenzivno delamo pri dostavi teh artiklov in se trudimo, da vzpostaviti čim boljšo oskrbo trgovin tudi s temi izdelki,« so danes povedali v družbi.

Dodali so, da bodo, če bo v kateri od trgovin prišlo do pomanjkanja izdelkov v aktualnih akcijskih aktivnostih, te akcije podaljšali.

»Vsem kupcem se za nastalo zamudo iskreno opravičujemo ter se jim zahvaljujemo za njihovo potrpežljivost in razumevanje, ki nam ga izkazujejo v teh dneh. Hkrati pa se tudi zahvaljujemo vsem zaposlenim Mercatorja za velik napor, ki ga vlagajo v zagotavljanje oskrbe naših trgovin,« so še sporočili iz Mercatorja.

Umrl je delavec

V torek je zagorelo v skladišču na Hladilniški poti v Ljubljani, ki je glavno Mercatorjevo skladišče za osrednjo Slovenijo za sveži program, zelenjavo, sadje in meso. V požaru je umrla ena oseba, in sicer delavec podjetja, ki je v objektu opravljalo vzdrževalna dela.

Požar je po prvih ocenah huje poškodoval okoli dve tretjini skladiščnih prostorov, uničil je tudi vse skladiščene izdelke. Gmotna škoda je velika, natančnejšo oceno pa bodo lahko podali po koncu preiskave.

Deli s prijatelji