MENEDŽERSKI KONGRES

Menedžerjem namesto Petriča in Vebra predavata Ribičič in Kučan

Objavljeno 26. september 2013 13.08 | Posodobljeno 26. september 2013 12.37 | Piše: K. K.

Namesto predsednika ustavnega sodišča in državnega zbora sta se v programu znašla bivši ustavni sodnik in predsednik republike.

Namesto Petriča in Vebra danes menedžerjem predavata Ribičič in Kučan.

PORTOROŽ – Menedžerji se te dni družijo v Portorožu na tradicionalnem menedžerskem kongresu. Eden od udeležencev nam je nekoliko razočaran posredoval obvestilo, ki ga je od organizatorja prejel včeraj. V njem med drugim piše: »Naj vas seznanimo še s spremembo v programu. Tako Ernest Petrič predsednika ustavnega sodišča kot Janko Veber, predsednika državnega zbora, sta svojo prisotnost na pogovoru Mea Culpa ali kdo bo stkal strgane niti zaupanja? opravičila. Namesto njiju bosta svoja razmišljanja z nami delila Ciril Ribič, nekdanji ustavni sodnik in profesor na Pravni fakulteti Univerze v Ljubljani, in Milan Kučan, prvi predsednik Republike Slovenije.«

»Bivša predsednika zveze komunistov«

»To pa bo nekaj o ekonomiji. Pošiljam kopijo dopisa društva Manager v zvezi z današnjim kongresom v Portorožu. Namesto državnih funkcionarjev so kot gosta povabili dva bivša predsednika zveze komunistov! Lep prikaz bistva, neuspešne tranzicije ...« je v sporočilo zapisal bralec Jože.

Na okrogli mizi, naslovljeni Mea Culpa, bodo, kot so zapisali na spletni strani Združenja Manager, »s ključnimi akterji slovenskega prostora poskušali ugotoviti, kako stkati strgane niti zaupanja«. Poleg Ribičiča in Kučana bodo v pogovoru, ki ga bo vodila izvršna direktorica združenja Sonja Šmuc, sodelovali še predsednik združenja Dejan Turk, predsednik GZS Samo Hribar Milič in predsednik Društva novinarjev Slovenije Matija Stepišnik.

 

Deli s prijatelji