TERNA

Megane pa še kar čaka

Objavljeno 16. maj 2013 21.18 | Posodobljeno 16. maj 2013 21.18 | Piše: S. O.

Sedemnajsta igra Terna še ni podelila glavnih nagrad.

Renault megane expression 1.6 še čaka na srečneža. Foto: Marko Feist/Novice

LJUBLJANA  – Kdo bi si pravzaprav mislil, da bo nagradna igra Slovenskih novic Terna pri bralcih naletela na tako velik odziv, da bo doživela že sedemnajsto izdajo. Kot je videti, bo verjetno doživela še nadaljevanje! Sedemnajsta Terna se namreč počasi bliža vrhuncu, saj poteka že od 2. aprila, njeno nalepko pa boste lahko bralke in bralci z naslovnice Slovenskih novic zadnjič odlepili v soboto, 25. maja.

Kot vsaka prejšnja je tudi sedemnajsta različica prinesla številne privlačne glavne pa tudi tolažilne nagrade. V zadnjem obdobju nihče izmed kupcev oziroma naročnikov našega časopisa ni imel tiste največje sreče, namreč da bi zadel glavno nagrado, zato se še vedno izplača vsak dan odlepiti nalepko s prve strani v upanju, da se pod njo skrivajo trije enaki simboli avtomobila. Glavna nagrada, to je renault megane expression 1.6, ki slovi po nizki porabi goriva, je namreč še vedno na voljo za tistega, ki bo imel obilo sreče. V tem in minulem tednu smo podeljevali predvsem vrednostne bone Studia Moderna, ki so jih prejeli Barbara Cicvara z Dobrovega v Brdih, Franci Podlogar z Jesenic, Alenka Klarič iz Grosupljega, Andrej Škrabl iz Pristave pri Mestinju itd.

Poleg avtomobila, ki bi bila zares kapitalna nagrada za vsakega našega zvestega bralca, pa je marsikomu, sploh v teh kriznih časih, ko se ljudje komaj prebijajo iz meseca v mesec, zelo zanimiva tudi mesečna renta v višini 500 evrov do konca letošnjega leta – tudi ta mamljiva ponudba še vedno čaka! Podarjeni še niso bili niti ležišče dormeo octaspring, darilni boni v vrednosti 40 evrov, ki jih podarja Studio Moderna, in več kot dva tisoč drugih izdelkov in storitev. Vse te nagrade torej še čakajo, da jih odlepijo naše bralke in bralci.

Deli s prijatelji