POHOD PRIJATELJSTVA

Matjaž Glavan svoje sokandidate vabi na Šmarno goro

Objavljeno 16. marec 2012 23.00 | Posodobljeno 16. marec 2012 23.01 | Piše: Mo. S.

Želi, da se na svežem zraku ob zdravi aktivnosti spoznajo in sproščeno poklepetajo.

Glavan vabi na Šmarno goro.

LJUBLJANA – Predvolilna kampanja za županske volitve v Ljubljani je v polnem teku, kandidati pa želijo do »usodnega« 25. marca prepričati kar največ volivcev. V ta namen prirejajo tudi različne dogodke in lepo vreme je po mnenju kandidata SLS Matjaža Glavana kot nalašč za pohod na Šmarno goro.

Vabi na sproščeno in zdravo druženje

Pohod, ki si bo zgodil v soboto zjutraj, je poimenoval Pohod prijateljstva na Šmarno goro, saj je nanj povabil vse Ljubljančane, »ki želijo v sproščenem vzdušju med zdravo aktivnostjo deliti svoje mnenje o izzivih in prihodnosti slovenske prestolnice«.

Za županski stolček se potegujejo Mojca Kucler Dolinar, Vito Rožej, Jožef Jarh, Zoran Janković, Miha Jazbinšek, Jože Dernovšek in Gregor Škerl.

Na sprehod je povabil tudi vse preostale kandidate za ljubljanskega župana, saj meni, da lahko le ob združevanju pozitivne energije in dobrih idej skupaj najdejo rešitve za uspešnejšo prihodnost Mestne občine Ljubljana.

Kdo bo šel in kdo ne?

V vabilu kandidatom je zapisal, da jih narava kampanje sicer sili v poudarjanje razlik med idejami, manj pa je možnosti za medsebojno izmenjavo in združevanje dobrih idej, ki bi jih v dobro vseh uporabil novi župan. Želi, da se na svežem zraku ob zdravi dejavnosti spoznajo in sproščeno poklepetajo, nas pa zanima predvsem to, kdo se bo njegovemu vabilu odzval in kdo ne.

Deli s prijatelji