SMRDLJIVO

Mariborska podžupana po pošti prejela iztrebke

Objavljeno 06. december 2012 11.25 | Posodobljeno 06. december 2012 11.26 | Piše: P. J.

Milan Mikl je potrdil, da takšne pošiljke ni prejel prvič in da prvo takšno pismo, ki ga je prejel, hrani na posebnem mestu.

Milan Mikl in Astrid Bah sta smrdljivo pošto predala policiji.

MARIBOR – Mariborska podžupana Milan Mikl in Astrid Bah sta po tretji mariborski vstaji prejela smrdljivi pismi. Mikl je za Večer potrdil, da je že od daleč zavohal, kaj je v pismu. V pismu, ki sta ga prejela od neznanega pošiljatelja, so bile sledi iztrebkov. Podžupan je potrdil, da naj bi šlo za človeške iztrebke, kdo je tvorec tega, se ne ve, se mu pa to ni zgodilo prvič.

»Takšno pismo sem dobil že pred dvema letoma, ko sem bi pri Slovenskih železnicah vodja sekcije,« je dejal. Pismo še danes hrani na posebnem mestu, ne izključuje pa možnosti, da ga je poslala ista oseba. Na vprašanje, ali ima pismo kakšno povezavo z zadnjimi dogodki v Mariboru, je odgovoril, da ima čisto vest in da svojo funkcijo dobro opravlja in jo namerava opravljati tudi še naprej, ne ve pa, kako dolgo še. Priznal je tudi, da se nerad oglaša na neznane številke, saj ne ve, kakšna grožnja ga lahko še doleti.

Za konec je še povedal, da z Bahovo pisma nista odpirala in da so to storili policisti, ki sta jim prijavila smrdljivo pošto. 

Deli s prijatelji