VABILO

Malešičeva Pahorju: »Da vidim, če si upaš«

Objavljeno 24. september 2012 12.35 | Posodobljeno 24. september 2012 15.09 | Piše: A. K.

Potencialna predsedniška kandidatka tekmeca Boruta Pahorja vabi v svoje podjetje.

Pahor se na njeno povabilo še ni odzval.

LJUBLJANA – Kandidatka za predsednico Monika Malešič očitno zelo pozorno spremlja predsedniške kampanje svojih nasprotnikov, zato se je odločila preizkusiti Boruta Pahorja, ki vsakodnevno po Sloveniji opravlja različna prostovoljna dela, še pri sebi.

»Da vidim, če si upa«

Malešičeva je Pahorja javno povabila v svoje podjetje. »Čisto resno: Boruta Pahorja vabim v svojo firmo, naj se preizkusi še pri meni! Bo kdo pisal njegovemu štabu? Pa da vidim, če si upa,« je na svojem facebooku zapisala predsedniška kandidatka, povabilo pa je objavila tudi na Pahorjevem profilu.

Prosi, naj ga spodbujajo

Čeprav bi lahko Malešičeva preprosto poklicala Pahorjevo svetovalko za odnose z javnostjo Špelo Vovk, pa je na družabnem omrežju svoje prijatelje vsaj trikrat prosila, naj navežejo stik z nekdanjim predsednikom vlade in »ga spodbudijo s komentarji«. Zapisala je celo, da mu bo za delo plačala.

»Če povabilo zavrne, bo to zgolj strah«

»Pričakujem, da se bo odzval, če je korekten do vseh povabil. Če povabilo zavrne, bo po mojem mnenju to zgolj strah, da česa ne zmore ali ne zna,« je za naš portal povedala Malešičeva in dodala, da lahko Pahor v njenem podjetju lahko dela marsikaj. »Trenutno pripravljamo investicijski elaborat za športno dvorano. Naš naročnik je ena izmed občin v Sloveniji,« je še povedala.

Medtem pa se je Malešičevi oglasila Pahorjeva ekipa, ki predsedniško kandidatko naproša, naj jim posreduje več informacij o tem, kakšen delovni dan si je zamislila za Pahorja in katere bi bile njegove zadolžitve, obenem pa so jo prosili, naj jim sporoči naslov njenega podjetja. »Vaš predlog bomo skrbno pretehtali in ga skušali upoštevati pri planiranju njegovih aktivnosti,« so ji še sporočili. 

 

 

Deli s prijatelji