BREZ ZADRŽKOV

Malešičeva o Zveru: Ve, da ni zvest mož

Objavljeno 01. november 2012 23.53 | Posodobljeno 01. november 2012 23.54 | Piše: A. K.

Nesojena predsedniška kandidatka je spregovorila o svojih čustvih do ministra Žerjava, o Zveru pa je povedala, da ni najzvestejši mož.

Predsedniška kandidatka Monika Malešič razkriva dogajanje.

LJUBLJANA – Nesojena kandidatka za predsednico republike Monika Malešič se je v pogovorni oddaji Bojana Požarja pojavila nekoliko shujšana, ker naj bi jo bila 'zdelala' kampanja. A je kljub temu povedala, da bo srečo znova preizkusila na prihodnjih predsedniških volitvah. Spregovorila je o premierju Janezu Janši, o predsedniškem kandidatu Milanu Zveru in tudi o nekdanjem kolegu Radovanu Žerjavu.

Izkoristil jo je

O predsedniku stranke SLS je brez zadržkov povedala, da je hlapec Janeza Janše. Čeprav naj bi bila Malešičeva nekoč Žerjavova muza, je danes vse prej kot to. Sama trdi, da nista sovražnika, a da jo je Žerjav močno razočaral, saj da jo je izkoristil v namene kampanje za parlamentarne volitve. »To se mi zdi nemoralno in pretkano,« je dejala Malešičeva, ki je večkrat poudarila, da je verjela v Žerjava in mislila, da je pošten minister. »Žerjav ne bo naredil nič, razen če mu to naroči Janša,« je prepričana Malešičeva.

Zanikala je, da je žalila Franca Pukšiča, ker ji je ta obljubil svoj podpis, a je na koncu požrl besedo. Dodala je, da mu tega verjetno ni dovolil storiti Žerjav.

»Zver ni zvest mož«

Spregovorila je tudi o domnevnih skokih čez plot Milana Zvera. »Sam ve, da ni bil najzvestejši mož,« je dejala Malešičeva, ki pravi, da je o njegovih razmerjih dobro obveščena, ker se je »gibala v takih krogih«. O Janševi vladi naj bi vedela zelo veliko, tajne podatke naj bi celo fotokopirala in skrila nekje v Avstriji.

Avdić ji ne seže »niti do gležnja«

O spornem posnetku, zaradi katerega je vložila tožbo zoper Radio 1 in še nekaj drugih medijev, je dejala, da ji lahko uniči politično kariero. »Denis Avdić mi ne seže niti do gležnja,« je še samozavestno pripomnila.
 

Deli s prijatelji