TERNA

Majdi in Ljudmili tisočaka ne bo težko zapraviti

Objavljeno 03. maj 2014 14.05 | Posodobljeno 03. maj 2014 14.05 | Piše: A. B.

Darilna bona Vitapur v vrednosti 1000 evrov polepšala dan Majdi Beber in Ljudmili Blaznik.

Tisoč evrov v obliki bona Ljudmili in Majdi ne bo težko zapraviti. Foto: Igor Mali/Novice

SV. ANA, ŠEMPETER – Nagradna igra Slovenskih novic Terna je te dni razveselila dve naši zvesti bralki. Devetinštiridesetletna Majda Beber iz Sv. Ane pri Slovenskih goricah sama sicer sploh ne bi opazila, da je zadela darilni bon Vitapur v višini 1000 evrov, če ne bi njena hčerka vsak dan, ko vzame Novice iz poštnega nabiralnika, odlepila Ternine nalepke.

»Mama, glej, 1000 evrov si dobila,« se Majda spominja hčerkinih besed in doda, da je bila dobitka zelo vesela, saj prej še nikoli ni zadela kakšne nagrade. Na Slovenske novice je naročena že veliko let in pravi, da jih vsak dan podrobno prelista. Na vprašanje, ali je že razmišljala, kako bo zapravila tega tisočaka, pa je odgovorila, da še ne. »Tega ne bo težko zapraviti,« se je pošalila sogovornica in dodala, da bo o tem kaj več razmišljala po tem, ko bo obiskala trgovino. Tokratna nagrada sicer do Majde ne bi mogla priti v bolj primernem času, saj bo, kot nam je zaupala srečna nagrajenka, čez nekaj dni praznovala 50. rojstni dan.

Darilni bon Vitapur v višini 1000 evrov je zadela tudi Ljudmila Blaznik iz Šempetra v Savinjski dolini. »Vsak jutro, ob šesti uri zjutraj, iz nabiralnika vzamem Novice in jih preberem,« razloži 56-letna Ljudmila, ki nato doda, da ji je odkritje treh enakih simbolov pod nalepko polepšalo dan. Povedala nam je, da je trenutno prek javnih del zaposlena v knjižnici, saj je bila ena izmed tistih delavk, ki so izgubile službo v propadlem Gradisu Celje. Kako bo zapravila podarjen bon, še ne ve oziroma o tem še ni razmišljala. 

Deli s prijatelji