SVETOVALNA POGODBA

Lotomilijonar po milijone, odvetniki Senice pa po stotake

Objavljeno 17. avgust 2016 13.08 | Posodobljeno 17. avgust 2016 13.09 | Piše: A. L.

Z Loterijo Slovenije ima njegova odvetniška družba sklenjeno svetovalno pogodbo.

Bo Senica poslej tožil vse medije, ki ga bodo povezovali z aferami? Odgovore čakamo ...

LJUBLJANA – Partner nekdanje notranje ministrice Katarine Kresal ima odvetniško pisarno. To ni skrivnost. Je pa pridobil še en posel. Od letošnjega 16. junija namreč njegova odvetniška pisarna svetuje tudi Loteriji Slovenije (LS). Pogodba nima določenega roka trajanja, je pa znana urna postavka – 122 evrov z DDV. Kakšno svetovanje opravlja, smo povprašali na LS.

»Loterija Slovenije je 16. junija letos sklenila pogodbo z Odvetniško pisarno Miro Senica in odvetniki, sodelovali smo z odvetnico Ljubo Zupančič Čokert. Odvetniška pisarna je za Loterijo Slovenije kot enkratni posel izdelala strokovno mnenje v zvezi s prodajo domov starejših občanov v Medvodah in Horjulu, ki jo je 13. julija potrdila tudi skupščina družbe. V ta namen so pri odvetniški pisarni opravili 49 ur,« so zapisali v odgovoru. To pomeni, da so ob urni postavki 122 evrov skupaj z DDV zaslužili 5978 evrov.

Ko že poročamo o Loteriji Slovenije, naj dodamo, da je v teh dneh lotomilijonar, ki je 29. junija zadel sedmico in okoli 3,5 milijona evrov, končno prišel po svoj denar.image Mnogi so se namreč ustrašili, da je pozabil na vplačani listek ...

Deli s prijatelji