TERNA

Ležišče bo za goste

Objavljeno 24. avgust 2015 15.20 | Posodobljeno 24. avgust 2015 15.21 | Piše: S. F.
Ključne besede: Terna

Tokrat je nagradna igra Terna razveselila Barbaro Birk iz Moravč.

MORAVČE  – Pri Barbari Birk in njenem možu ni pravila, kdo prvi pogleda pod vabljivo nalepko Terne. Tokrat je to bila 64-letna Barbara in v zgornjem desnem kotu Slovenskih novic presenečeno odkrila tri enake znake ter potem darilo, ležišče Camomile za enojno posteljo. Uporabnega darila se je zelo razveselila, vendar zaradi njega ne bo menjala ležišča v skupni postelji, ampak bo darilo dobrodošlo v sobi, ki je po navadi namenjena gostom.

Gospa iz Moravč je tudi takoj dodala, da v resnici nima sreče v nagradnih igrah: ne igra lota in podobnih iger, tudi križanke rešuje le za lastno zabavo. Če je že kdaj dobila kakšno nagrado, ki jih delijo ob nakupu izdelkov, pa se je izkazalo, da so neuporabne ali pa celo ne delujejo. 
»Ležišče pa, upam, bo uporabno,« je razložila delna invalidka, ki, je še povedala, nima hobija, a ima dovolj dela z vsakodnevnimi opravki. Z možem jima skrb za gospodinjstvo in vrt zapolnjuje vsak dan. Barbara z letošnjo sezono na vrtu ni preveč zadovoljna, ker ji ni uspel peteršilj, pa tudi po bučkah si ne bo zapomnila tega leta. Po drugi strani pa jima odlično uspevajo paradižniki, ki jih gojita v rastlinjaku. »Najboljši je cepljen,« nam je zaupala, ker res odlično obrodi, tako kot tudi solata in fižol. Na koncu, je še enkrat pomislila Barbara, bo sezona vseeno kar dobra. 

Deli s prijatelji