SREČA

Kuponko za gorivo kakor nalašč za družinsko druženje

Objavljeno 31. maj 2012 21.25 | Posodobljeno 31. maj 2012 21.27 | Piše: E. N.

Zastonjskega obiska na bencinski črpalki so se včeraj razveselili Rok Kompare, Aleksandra Arzenšek, Ivo Pišek, Mirko Novak in Maja Zajšek.

Najbolj se bo pocenilo dizelsko gorivo.

LJUBLJANA - Zastonjskega obiska na bencinski črpalki so se včeraj razveselili Rok Kompare, Aleksandra Arzenšek, Ivo Pišek, Mirko Novak in Maja Zajšek.

Na Bled

Ivo Pišek iz Celja je poklicni šofer, a nam je po telefonu zaupal, da brezplačnega obiska na bencinski črpalki ne bo izkoristil za polnjenje tanka službenega vozila. Ko so domači izvedeli, da so nagrajeni, je štiričlanska družina staknila glave, kam na luštno bi se lahko odpeljali na izlet, spoznavajoč lepote naše dežele. Tank jeklenega konjička bi moral ravno zadostovati, da raziščejo gorenjski konec, ki ga do zdaj še niso, so iztuhtali. Hči Annemarie in sin Jan sta za to, da bi se odpeljali na Bled, končna odločitev o tem, kam se bodo odpravili, pa še ni padla, nam je povedal Ivo.

Veselje za Roka

Nagrade se je razveselil tudi Rok Kompare iz Mengša, ki pravi, da se mu bo bon za 40 evrov goriva krepko poznal v žepu, saj je njegov študentski prej plitev kot globok. Kar nekaj poti v Ljubljano, kamor se vozi na predavanja, bo poslej brezplačnih, se veseli. Vse do tretjega junija lahko z nagradnim kuponom in s kodo, ki ju najdete na naslovnici vašega časopisa, osvojite vrednostno kartico OMV z dobropisom 40 evrov tako za nakup goriva kot tudi blaga ali drugih storitev. Kode ne boste našli le na časopisnem papirju, ampak tudi na www.slovenskenovice.si.

Deli s prijatelji