SREČKA

Kriza: se je Slovenec odrekel 21 milijonom evrov?

Objavljeno 20. december 2013 15.50 | Posodobljeno 20. december 2013 15.51 | Piše: P. J.

Lastnik dobitne kombinacije bi že lahko prevzel nagrado, a je še ni.

Od milijonarjevega dobitka na vseevropski loteriji Eurojackpot se bo omastila tudi občina, v kateri ima srečnež stalno prebivališče.

LJUBLJANA – 21 milijonov še vedno čaka na svojega lastnika oz. lastnico. Kot nam je na Loteriji Slovenije povedala Mateja Slapnik Kos, dobitnik še vedno ni prišel iskat vrtoglavega zneska, ki lahko človeku drastično spremeni življenje.

Še ima čas

Številke, ki so bile izžrebane 6. decembra, so osrečile za zdaj še neznanega dobitnika. Za prevzem denarja ima lastnik srečke časa malo manj kot tri mesece. Rok za prevzem nagrade se namreč izteče 90 dni po žrebu. »To pomeni, da ima časa nekje do začetka marca,« je pojasnila Slapnik Kosova.

Grosuplje ali Planina?

Sicer pa so različne govorice o dobitniku zakrožile že takoj po tem, ko je bilo znano, da je bila dobitna kombinacija vplačana v Grosupljem. Po nekaterih podatkih naj bi bil dobitnik mlad trgovski potnik iz Planine pri Sevnici, drugi mediji pa so poročali, da je imel srečno roko pri izpolnjevanju loterijskega listka brezposelni mesar iz Grosupljega. Čigav bančni račun bo težji za milijone, bo očitno še nekaj časa skrivnost.

Deli s prijatelji