HITRO

Klemenčič Štefanecu išče tajnico

Objavljeno 16. marec 2014 20.05 | Posodobljeno 16. marec 2014 20.09 | Piše: K. K., P. J.

Rok za prijavo je le pet dni, služba pa je za nedoločen čas.

Goran Klemenčič bo zaposloval tik pred odhodom.

LJUBLJANA – Komisija za preprečevanje korupcije je v sredo na spletni strani objavila razpis za delovno mesto za nedoločen čas. Čeprav je bivši predsednik Goran Klemenčič odstopil že lani, je podpisal razpis, s katerim išče tajnico ali tajnika funkcionarja za področje financ.

Za nedoločen čas

Boris Štefanec bo sicer funkcijo nastopil 31. marca, do takrat pa sedanji senat pod vodstvom Klemenčiča v celoti in z vsemi pooblastili opravlja svoje delo. V razpisu bode v oči rok za prijavo, ki je pet dni od dneva objave. Razpisano je delovno mesto za nedoločen čas s polnim delovnim časom. Tisti, ki bo izbran, bo opravljal naloge v zvezi s finančnim poslovanjem komisije, naloge v zvezi z izvrševanjem proračuna in zaključnega računa v specifičnih računalniških programih, evidentiral vse podatke s področja kadrovskih evidenc, naloge, povezane s financiranjem iz EU sredstev in donacij ...

Slaba popotnica

Goran Klemenčič, Rok Praprotnik in Liljana Selinšek, ki so s svojih položajev odstopili 29. novembra lani, bodo KPK vodili le še do konca meseca marca. Boris Štefanec, novi šef KPK, pa se je, še preden je prevzel funkcijo, znašel sredi afere zaradi članstva v stranki Pozitivna Slovenija. Ko je kot kandidat izvedel, da bo najverjetneje imenovan za predsednika, je podal izstopno izjavo. Njegova namestnika Darko Stare in Jurij Ferme sta zaradi okoliščin ob imenovanju nove komisije že odstopila, Štefanec pa vse od prvega dne vztrajno ponavlja, da ne bo odstopil. Kljub vsemu dogajanju okoli imenovanja nove komisije pa Klemenčiča, kot kaže, to ne ovira, saj bo po hitrem postopku in celo za nedoločen čas zaposlil tajnico ali tajnika funkcionarja za področje financ.

Deli s prijatelji