KDO JE KOGA?

Klemenčič in Jelinčič sta se sprla sredi Bruslja?

Objavljeno 19. december 2013 08.10 | Posodobljeno 19. december 2013 08.10 | Piše: P. J.

Odstopljeni predsednik KPK naj bi Jelinčiča celo odrinil.

BRUSELJ – Zmago Jelinčič Plemeniti in Goran Klemenčič sta se zapletla v incident pred stavbo Evropskega parlamenta. Klemenčič naj bi Jelinčiča skoraj odrinil, Klemenčič pa o očitkih ne bo polemiziral.

Do besednega spopada med odstopljenim predsednikom protikorupcijske komisije in Zmagom Jelinčičem Plemenitim, predsednikom Slovenske nacionalne stranke, je prišlo včeraj dopoldan pred stavbo Evropskega parlamenta, poroča Požareport.si. Prvak SNS pravi, da je, medtem ko je hitel proti parlamentu, opazil Klemenčiča, ki je klepetal z nekim drugim moškim. Klemenčič naj bi se delal, da ga ni opazil, zato je prvak SNS stopil do njega in ga pozdravil. Pravi, da je Klemenčič jezno in nejevoljno odzdravil in se neprimerno šalil, ko se je predstavil tujcu, s katerim je govoril Klemenčič.

Odstopljeni predsednik KPK pa se presenečeno vprašuje, ali se Jelinčič šali. Pravi, da s kolegom nista pokazala zanimanja za razpravo z njim in da je zato nejevoljen odšel naprej. Dodaja še, da z njim o tem ne misli polemizirati.

Kot še poroča Požareport, je bil Jelinčič v Bruslju včeraj izvoljen za podpredsednika AEMN (Alliance Europeenne des Mouvements Nationaux), sodeloval pa je tudi na generalni skupščini fundacije ITI Identites & Traditions EuropeennesEuropean Identity & Traditions. Klemenčič pa je bil na rednem sestanku skupine ekspertov pri Evropski komisiji.

Deli s prijatelji