TERNA

Kavalirsko odstopil nagrado

Objavljeno 18. avgust 2010 21.49 | Posodobljeno 18. avgust 2010 21.49 | Piše: L. K.

Sreča za zakonca Žarka in Olgo Prezelj iz Celja, zadela sta pralni stroj

Olga Prezelj je zadela pralni stroj.
CELJE – Nagradna igra Terna, ki jo organizirajo Slovenske novice, z velikim zamahom prodira v vse kotičke Slovenije, je kot nekakšna droga, saj odstranjujejo skrivnostno nalepko v zgornjem desnem kotu naslovnice tudi tisti, ki jim je bilo še nedavno prav malo mar tako za igre na srečo kot tudi za Slovenske novice. Praktično že vsak pozna nekoga, ki ga je Terna že obdarila. Nekatere celo večkrat. Naj podčrtamo, nagradna igra Terna bo potekala vse do sobote, 18. septembra!

Fotograf Slovenskih novic se je pojavil pred srečno nagrajenko pralnega stroja Olgo Prezelj. Dobila sta se pred celjskim sodiščem. Mudilo se ji je k zdravniku. »Izjemno sem vesela te nagrade, pravzaprav presenečena,« mu je z nasmeškom povedala in odšla dalje.

Potem smo poklicali njenega moža Žarka, 45-letnega pravnika. Kdo je zdaj zadel pralni stroj, vi ali vaša žena, smo ga povprašali. »Poglejte,« je spregovoril, »ob osmi uri zjutraj sem odlepil nagradni kupon v obliki nalepke in zagledal tri enake simbole.« V desnem zgornjem kotu naslovnice se je zasvetlikal pralni stroj. »Potem pa sem si dejal, naj ima tudi žena enkrat srečo.« Kavalirsko ji je predal dobitni izvod Slovenskih novic, zvrhano mero svoje sreče je tako poklonil ženi Olgi. Kot je sam dejal, ima s podobnimi nagradnimi igrami kar precej sreče. »Eni imamo srečo, drugi pač ne,« je odvrnil pravnik, ki je bil že tik pred tem, da odpove naročnino. Z nenadejano pridobljenim pralnim strojem je v hipu spremenil svojo odločitev. »Naj povem, da bom zaradi te nagrade dosmrtni naročnik Novic!« je odločno povedal. »Lahko me držite za besedo!«

 

Deli s prijatelji