Spletna mesta Dela, d. d., (slovenskenovice.si, delo.si, deloindom.si, polet.si, ddom.si, pogledi.si) uporabljajo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Ali soglašate z namestitvijo piškotkov na omenjenih straneh? V redu Omejujem piškotke Želim več informacij

ODPIRALNI ČAS

Kam po mleko in kruh za praznik?

Objavljeno: 31.10.2012 10:15

Večja nakupovalna središča so odprta po nedeljskem odpiralnem času.

LJUBLJANA – Zaradi natrpanih urnikov mnogi ne utegnejo pred prazniki v trgovino po zaloge hrane. Nekateri pa preprosto uživajo v nakupovanju na praznične dni. V večini mest po Sloveniji danes, 31. oktobra, velja v trgovskih središčih nedeljski odpiralni čas. V četrtek, 1. novembra, pa bo večina trgovin zaprtih.

Po nedeljskem odpiralnem času, to je od 9. do 15. ure, bodo odprta večja nakupovalna središča Citypark, E.Leclerc, Supernova, Mercator, Tuš, Qulandia, Europark.

Poslovalnice Qulandie v Kamniku in v Krškem bodo odprte od 8. do 12. ure. Na spletni strani so zapisali, da bo v Krškem odprta le poslovalnica Spar, ostale trgovine v trgovskem središču pa bodo zaprte.

V Ljubljani bo v sredo in v četrtek, torej oba praznična dneva, od 7. do 21. ure izjemoma odprta tudi Mercatorjeva poslovalnica na Celovški 163. Na Tržaški 37 b pa bo poslovalnica oba dneva odprta od 6. do 22. ure.

Osrednje novice

Čez en mesec v 
še enem džoglu

Če že govorimo o evropskih volitvah: skoraj nič se ni spremenilo v 400 letih.
Ponosni lastnik enega prvih tomosov, v bistvu pucha MS 50 s Tomosovo nalepko

Ali je Tomos feniks ali zombi?

Tomos je mrtev, so ga že pokopali, se širi glas. Pa ni res! Čeprav popolnoma živ tudi ni več. Ali pa še ni.

Komentiraj članek

Pred komentiranjem se prosim prijavite. Še nimate uporabniškega računa? Registrirajte se!

Komentarji (3)

Slika za %user
Anonimen uporabnik 31. oktober 2012 ob 11:38

Saj je med samimi kuharji s šefom na vrhu pa naj ji svetujejo ali pa naj na TV gleda Rudolfovo pekarno na 24Kitchen Adria, da se ne ne bo na FB smešila, da nič ne zna. Tisti, ki morajo imeti vsak dan sveže, naj pa kruh sami pečejo ali pa prej dajo v skrinjo, za mleko naj pa namesto copat za trgovino obujejo škornje, če stopijo v kravjak in h kmetu ponj.

Slika za %user
trinkole 31. oktober 2012 ob 11:14

kakšne so to bedarije...tudi trgovci si zaslužijo praznike...kdor si pa ni imel časa prej nabavit naj bo pa lačn, sploh pa je žalosten ta trgovinski turizem z malimi otroci...fuj, raj se spravte nekam v hrib!!!

Slika za %user
dacrone 31. oktober 2012 ob 11:06

Tudi trgovci si zaslužijo praznik v pravem pomenu besede! Kruh si specite sami, mleko pa itak zdrži nekaj dni v hladilniku.