ODPIRALNI ČAS

Kam in kdaj po nakupih med prazniki

Objavljeno 24. december 2011 16.04 | Posodobljeno 23. december 2011 14.09 | Piše: T. L.

Za božič in novo leto bo večina trgovin zaprtih.

Največ smo porabili za hrano in pijačo.

LJUBLJANA – Če na božično nedeljo in silvestrovo kljub vsemu načrtovanju in nakupovanju ostanete brez ključne sestavine za pripravo slastnega recepta ali želite le pogostiti nenapovedan obisk, ste prepuščeni sami sebi, saj bo ta dva dni večina večjih trgovcev svoja vrata zaprla: zaprti bodo tako hipermarketi E.Leclerc, poslovalnice Spara in Interspara ter trgovine Tuša. 

V Mercatorju za božič in silvestrovo le dežurne trgovine

Kot smo izvedeli v Mercatorju, je v nedeljo, 25. decembra, in 1. januarja, večina Mercatorjevih trgovin zaprta, izjema so le tiste, ki so odprte vse dni v letu (v Ljubljani na Slovenski 55, Celovški 104, Tržaški 37b, v Mariboru pa na avtobusni postaji). V ponedeljek, 26. decembra in 2. januarja, pa so trgovine večinoma odprte po nedeljskem oziroma prazničnem urniku s krajšim delovnim časom. 

Dva ponedeljka večinoma po skrajšanem delovnem času

Oba ponedeljka, 26. decembra in ponovoletni 2. januar, bodo posamezne poslovalnice Tuša odprte po nedeljskem delovnem času, Sparove trgovine bodo odprte od 8. do 12. ure, tudi za poslovalnice Interspara bo 2. januarja veljal nedeljski delovni čas, medtem ko bodo 26. decembra odprte med 9. in 17. uro (izjama je le Interspar Murska Sobota, ki bo odprt do 15. ure). Trgovine E. Leclerca bodo oba naslednja ponedeljka odprte med 9. in 15. uro.

Sicer pa je mogoče natančnejše informacije o obratovalnih urah posameznih prodajaln poiskati na spletnih straneh omenjenih trgovcev.  

Deli s prijatelji