ODPIRALNI ČASI

Kam danes po nakupih?

Objavljeno 02. maj 2012 09.01 | Posodobljeno 01. maj 2012 19.53 | Piše: Mo. S.

Pri Hoferju bodo odprte le izbrane prodajalne.

LJUBLJANA – Na praznik dela so bile zaprte vse prodajalne z živili, razen tistih, ki sicer obratujejo vse leto. Če ste želeli za morebiten piknik še zadnji trenutek skočiti po nakupih, tega na 1. maj v večini primerov niste mogli storiti.

Večinoma imajo nedeljski delovni čas

Že za 2. maja pa je nekoliko drugače, saj je velika večina večjih trgovin odprta tako kot ob nedeljah. Poslovalnice Spara so večinoma odprte od 8. do 12. ure, poslovalnice Interspar pa od 9. do 15. ure.

Tudi Mercator bo obratoval po nedeljskem delovnem času. Hipermarketi so večinoma odprti od 9. do 15. ure (v Kranju od 8. do 13. ure, v Novem mestu pa od 8. do 12. ure). Supermarketi bodo odprti od 8. do 12. ure, nekatere prodajalne pa bodo odprte skoraj ves dan. To velja za Mercator na Slovenski cesti v Ljubljani (7.00–21.00), poslovalnico na mariborski avtobusni postaji (6.00–23.00) in še kje.

Odprte le izbrane prodajalne

E.Leclerc bo posloval od 9. do 15. ure, Tuš prav tako, seveda pa to ne velja za vse trgovine, temveč le za tiste, ki so odprte le ob nedeljah. Podobno je s poslovalnicami Lidla, Hoferja in Eurospina. Prvi bo odprt od 8. do 15. ure, kar zadeva Hofer, pa bodo odprte le izbrane prodajalne.

Odpiralni časi trgovin za drugi dan praznika tako niso enotni, za trgovino, kamor običajno zahajate, pa zagotovo že veste, ali in kdaj je odprta.

Deli s prijatelji