OGLASNO SPOROČILO

Kako zagotoviti prijetno vožnjo v poletnih mesecih?

Objavljeno 26. maj 2015 18.13 | Posodobljeno 26. maj 2015 18.20 | Piše: B. K.

Pripravite svoje vozilo na vroče poletje BREZPLAČNO!

Service MAXX

Če ste naveličani mrzle zime in spremenljivih vremenskih razmer, kot so nam jih ponudili prejšnji meseci, se že zagotovo veselite vročega poletja in prihajajočega dopusta. Večina med nami se bo vsaj za kakšen dan odpravila na morje ali kam daleč. Veliko časa in truda namenimo pakiranju pripomočkov, ki jih bomo na oddihu potrebovali, pogosto pa pozabimo na pripravo in pregled prevoznega sredstva, ki nas bo na izbrano destinacijo pripeljalo. Pred odhodom vam tako ponujamo nekaj nasvetov o vzdrževalnih delih, da vas vaš jekleni konjiček ne bo pustil na cedilu.

Poleti v avtomobilu potrebujete precej manj opreme kot pozimi. Kljub temu pa varna in prijetna vožnja tudi v poletnih mesecih nista samoumevni. Zaradi vaše varnosti pred odhodom svetujemo kontrolni servisni pregled na enem izmed servisnih centrov Service MAXX. Osvojite brezplačen MAXX servis zdaj!

Da se vaša potniška kabina ne bi spremenila v savno in da bi klimatska naprava vašega vozila tudi v prihajajočih vročih dneh delovala brezhibno, jo je treba redno vzdrževati. Zato je dobro, da jo pregleda strokovnjak, saj to:

– zagotavlja daljšo uporabnost klimatske naprave;

– preprečuje mehanske poškodbe;

– zagotavlja prijetno, varno in predvsem udobno vožnjo v vseh vremenskih razmerah.

Poleg tega dezinfekcija klime uniči bakterije, preprečuje razvoj plesni in glivic, notranjosti pa vrne svež vonj.

Hkrati pa ne pozabite nase in na svoje sopotnike! Pred odhodom na pot si zagotovite ustrezno količino tekočine. Telesna dehidracija je ključno zdravstveno tveganje pri skrajno visokih temperaturah. In ne pozabite: nihče, ne ljudje ne živali ne smejo ostati v parkiranem avtu v vročini. V običajnem poletnem dnevu se lahko temperatura v parkiranem avtomobilu že v nekaj minutah dvigne do 50 stopinj Celzija in več. Vožnja v takšnih razmerah se zaradi zmanjšane koncentracije in drugih motečih vplivov zlahka sprevrže v neprijetno izkušnjo z negativnimi posledicami večjih razsežnosti.

Poskrbite tudi, da so količine tekočin, ki jih avtomobil potrebuje za brezhibno delovanje, zadostne. Svetujemo, da pred odhodom na morje preverite količino motornega olja – menjava na vsakih 15.000 kilometrov oz. v skladu s predpisanim intervalom, ki upošteva vozne razmere, je ključnega pomena za vaše vozilo pri izogibanju dragim popravilom. Ne pozabite, da vsako menjavo olja spremlja obvezna menjava oljnega filtra, ki odstranjuje nečistoče in skrbi za dolgo in brezhibno delovanje vozila. Osvojite brezplačen MAXX servis zdaj!

Pomembno je tudi spremljanje količin drugih pomembnih tekočin v vozilu, na primer tekočine za pranje vetrobranskega stekla, zavorne in hladilne tekočine. Hladilni sistem vašega avtomobila mora biti v dobrem stanju in napolnjen s tovarniško priporočenimi hladilnimi sredstvi za vročo okolico. Preverite navodila za uporabo, kjer najdete vse ključne informacije, s pomočjo katerih se boste izognili morebitnim okvaram in vse prej kot nizkim stroškom nepotrebnih popravil, ki vas lahko drago stanejo.

Preden proizvajalci ponudijo posamezne modele avtomobilov v prodajo, jih običajno testirajo v ekstremni vročini. Kljub temu je treba upoštevati nekaj pomembnih napotkov za varnejšo in lagodnejšo vožnjo pri visokih temperaturah. Upoštevati velja dejstvo, da so vsi gumijasti avtomobilski deli pri višjih temperaturah bolj obremenjeni. Vse gumijaste cevi, pasove in pnevmatike je treba skrbno pregledati. Ne oklevajte in pripeljite svoje vozilo v najbližji servisni center Service MAXX, kjer vam bomo pregledali jermene, netesnosti, izbokline in druga področja, kjer so lahko gumijasti deli zaradi obrabe ali toplotnih obremenitev oslabljeni ali krhki. Pnevmatike ne smejo kazati nobenih znakov razpok ali stranskih izboklin. Osvojite brezplačen MAXX servis zdaj!

 

Kaj je Service MAXX

Service MAXX pod skupnim imenom združuje servisno mrežo, ki se razprostira na 20 lokacijah po vsej Sloveniji. Vodi jo slovensko podjetje Mreža servisov, d. o. o., pod okriljem matičnega podjetja KMAG, d. d., s pomočjo lastnih in franšiznih servisnih centrov. Servisna mreža Service MAXX je bila razvita v sodelovanju z ameriškimi svetovalci pod vodstvom Franka Alfana.

 

Zakaj MAXX

Service MAXX temelji na zavezah, ki so podvržene skupnemu cilju: IMETI NAJBOLJ ZADOVOLJNO STRANKO! Kako? Tako, da se stranki zagotovi najboljšo servisno storitev z najugodnejšim razmerjem med ceno in kakovostjo v smislu vseh potrebnih postopkov za doseganje optimalne varnosti in zanesljivosti avtomobila. Vsi serviserji Service MAXX se zato redno izobražujejo in spoznavajo najnovejše tehnologije ter postopke s področja servisiranja, uporabljajo moderne diagnostične in informacijske pripomočke ter v vozila vgrajujejo kakovostne nadomestne dele uveljavljenih proizvajalcev z znanim poreklom in popolno sledljivostjo. Vse to serviserji Service MAXX nadgrajujejo z možnostjo strankine izbire med originalnimi rezervnimi deli in rezervnimi deli primerljive kakovosti priznanih proizvajalcev, ki proizvajajo originalne dele za prvo vgradnjo v nove avtomobile. Zgolj tako lahko Service MAXX zagotavlja popolno varnostno in tehnično zanesljivost avtomobila ekonomsko najbolj racionalno in cenovno ugodno. Vse servisne storitve Service MAXX se izvajajo skladno z natančno določenimi standardi in najvišjimi jamstvenimi zagotovili. 12-mesečno Jamstvo Service MAXX se nanaša na servisno storitev in vse v okviru storitve vgrajene nadomestne dele.

 

Cenovna politika Service MAXX

Cenovna politika Service MAXX temelji na zavezi zagotavljanja najboljše storitve z najugodnejšim razmerjem med ceno in kakovostjo v smislu vseh potrebnih postopkov za doseganje optimalne varnosti in zanesljivosti delovanja avtomobila. Zaradi razvejene servisne mreže, njene velikosti in temu primerno ugodnih pogajalskih izhodišč za doseganje najugodnejših cen pri nabavi maziv in nadomestnih delov neposredno od proizvajalcev oziroma njihovih zastopnikov, so cene servisnih storitev Service MAXX nižje od običajnih, kar velja tako v primerjavi s pooblaščenimi serviserji kot popoldanskimi »šušmarji«, ki delujejo brez računov, a se zaradi majhnega obsega delovanja oskrbujejo z nadomestnimi deli in mazivi v maloprodaji. Zato je povsem razumljivo, da lahko servisni centri Service MAXX izvedejo vsebinsko določen paket storitev, menjave motornega olja s filtrom in pripadajočim oljem že za 29,90 evra.

 

Preizkusite nas in se sami prepričajte, zakaj je Service MAXX najhitreje rastoča servisna franšiza v Sloveniji! Osvojite brezplačen MAXX servis zdaj!

Deli s prijatelji