TWITTER

Kaj si Janša misli o Novakovi in Zemljariču?

Objavljeno 15. februar 2014 15.03 | Posodobljeno 15. februar 2014 15.03 | Piše: D. P.

»Zdaj je čas pred volitvami. Za dosego ciljev nekateri ne izbirajo sredstev. Ranjena žival pa grize na vse strani.«

Janez Janša je bil tedaj predsednik vlade.

LJUBLJANA – »Po intervjujih v isti reviji sodeč, je Zemljarič lastnik licence za dobrodelnost, Novakova pa reinkarnacija sprave po vzoru Spomenke Hribar,« se je Janez Janša na twitterju odzval na besede oziroma intervjuja Janeza Zemljariča in Ljudmile Novak za tednik Mladina.

Reševali so vodovod?

Zemljarič, nekdanji vodja SDV, je dejal, da o smrti Stjepana Crnogorca ne more povedati ničesar, ker takrat ni bil v Udbi. O Crnogorcu je povedal, da je bil tedaj član teroristične skupine, ki je leta 1972 v t. i. akciji Raduša prek Slovenije vpadla v Jugoslavijo. Po besedah Zemljariča so Crnogorca zadržali, ker naj bi organiziral še en napad na Jugoslavijo, zvezna Udba pa je zato v akcijo za njegovo ugrabitev vključila tudi Slovenijo. »Tedaj pridobljeni obveščevalni podatki so namreč kazali na to, da skupina pod vodstvom Crnogorca načrtuje celo zastrupitev ljubljanskega vodovoda,« je dejal Zemljarič, ki je zadnjih 20 let deloval v gospodarstvu, bil je tudi lobist, včasih pa mu je kdo za to povrnil kake stroške, ki jih je imel z lobiranjem.

Kvazidesnica ali resnica z blaginjo?

Novakova pri opisu Janše ni varčevala z besedami: »Zdaj je čas pred volitvami. Za dosego ciljev nekateri ne izbirajo sredstev. Ranjena žival pa grize na vse strani.« Za konec je predsedniku SDS in kristjanom poslala jasen apel: »Z destruktivnimi osebami na čelu desnica nima nikakršne možnosti, da bi ponovno vodila Slovenijo. Tudi kristjani v Sloveniji se bodo morali odločiti, ali bodo za vsako ceno podpirali kvazidesnico ali pa bodo podpirali resnico in blaginjo Slovenije.«

 

 

 

Deli s prijatelji