PREVETRITEV

Kadrovske menjave v Simobilu, odšla tudi nesojena fatalka

Objavljeno 14. november 2014 20.17 | Posodobljeno 14. november 2014 20.21 | Piše: A. L.

Njihov cilj je prehiteti prvega operaterja v državi.

Nekdanji prvi simobilovec Dejan Turk in zdaj eksdirektorica Eva Aljančič.

LJUBLJANA – Po okoli sto dneh, odkar Simobil vodi Nemec Jörg Zeddies, so se v podjetju zgodile menjave nekaterih direktorjev.

Včeraj so sporazumno razrešili direktorico marketinga in prodaje Evo Aljančič, ki je bila lani kandidatka za Femme fatale, pred dnevi je iz podjetja odšla direktorica službe za korporativno komuniciranje in strateško upravljanje človeških virov Tamara Valenčič. Kadrovski sektor po novem vodi Saša Miladinović, Andrej Krajner prevzema oddelek trženja in stikov z javnostjo, direktor prodaje pa bo Rok Gorjup. Zadnji trojec je do zdaj že delal v Simobilu, iskali pa bodo še direktorja produktnega marketinga in direktorja klicnega centra.

Direktorica za IT je postala Nina Kerčmar, ki so jo v družbo pripeljali iz Bolgarije, tja pa pošiljajo dosedanji šefa IT v Ljubljani Gregorja Kastelica, poročajo Finance.

Dirka z največjim

Drugi največji operater pri nas, ki se je omenjal kot morebitni kupec Tušmobila (na koncu je padel v roke Telemachuimage), si želi prehiteti prvega operaterja v državi, to je Telekom Slovenije.

Deli s prijatelji