TERNA

Jelka bo še hitreje čistila

Objavljeno 20. avgust 2013 17.06 | Posodobljeno 20. avgust 2013 17.06 | Piše: Mi. K.

Naša zvesta naročnica Jelka Vrbič v Terni zadela visokotlačni čistilnik.

MOKRONOG – Največja nagradna igra Slovenskih novic Terna je v prvem tednu podelila že drugo vrednejšo nagrado. Potem ko je Gorenjka Jožefa Škarabot pretekli teden zadela visokotlačni čistilnik Stihl, bo zdaj z njim čistila tudi dolgoletna naročnica Jelka Urbič iz Mokronoga. Z možem Vojkom sta že dve desetletji naša redna bralca, dober glas o najbolje prodajanem dnevnem časopisu v državi pa širita tudi naprej. »Ko je Jelkina sestra ostala brez službe, sva nekaj časa plačevala naročnino še zanjo. Midva imava naročene edino Slovenske novice, kar je popolnoma dovolj, saj izveš tako rekoč za vse pomembne dogodke,« nas je pohvalil Vojko.

Prva nagrada v življenju

Zakonca Vrbič sta morala potrpežljivo čakati na 19. Terno, da sta dobila prvo nagrado v življenju. Visokotlačnega čistilnika sta se zelo razveselila. »Enega sicer imamo, vendar je ta, ki smo ga zadeli, močnejši,« je povedal Vojko. »Ker imamo dva avtomobila, kosilnico, stroje in dvorišče, pride čistilnik zelo prav,« je še dodal Vojko, ki se je oglasil na Jelkin telefon. Kot je pojasnil, je vzel ženin telefon v službo in se zdaj po zaprti železniški progi ravno pelje iz Rimskih Toplic proti Zidanemu Mostu, zaposlen je namreč na Slovenskih železnicah, kjer dela kot hidravličar. Ker nismo želeli povzročati dodatnih zamud pri potniških vlakih, smo se od njega hitro poslovili.

Potem ko sta Jožefa in Jelka odnesli vsaka svoj visokotlačni čistilnik, na vas čakajo še štirje, in še prav tako štiri kosilnice z bencinskim motorjem Viking, traktorska kosilnica Viking in seveda denarna nagrada kar 5000 evrov bruto.

V nagradnem skladu Terne, ki se bo končala šele petega oktobra, je še več kot 5000 nagrad, med drugim 700 darilnih bonov Vitapur, 500 darilnih bonov za trgovine Mana, kar 1400 darilnih bonov Lesnina ter še 2400 drugih manjših nagrad. Ne pozabite, enkrat na dan lahko v igri popolnoma brezplačno sodelujete tudi prek naše spletne straniimage.

Deli s prijatelji