VELIKO ZANIMANJE

To je slovenski oglas za delo, ki je obsedel svet

Objavljeno 31. marec 2016 13.38 | Posodobljeno 31. marec 2016 13.38 | Piše: T. L.

Veliko zanimanje za »sanjsko« službo pastirja pod Veliko planino. Prijave prihajajo tudi iz Avstralije.

Čeprav so videti prijazne, moramo vseeno biti pazljivi.

LJUBLJANA – Le kdo si ne želi sanjske službe? Morda je tej želji mogoče pripisati val navdušenja, ki je po spletu zajel iskalce zaposlitve doma in po svetu ob objavi oglasa za delovno mesto pastirja v Eko resortu pod Veliko planino. Natančneje, v resortu od septembra naprej iščejo deset pastirjev. Video, ki so ga objavili v angleškem jeziku, si je po facebooku ogledalo več kot 109.000 ljudi, o oglasu pa poročajo tudi tuji mediji.

Vodja resorta Matjaž Zorman je zdaj za hrvaški portal Net.hr dejal, da se jim je doslej javilo več kot 2000 kandidatov z vsega sveta, med drugim tudi iz Avstralije, Nove Zelandije, Velike Britanije in, seveda, zanimanja ne manjka niti med Slovenci. 

 
Dream job in Eco resort beneath Velika planina

Looking for a dream job?Join our team and become a shepherd in Eco resort beneath Velika planina, Slovenia!SHARE this video and do the first step toward getting the best job in the world! It’s a job for 10 candidates, which can choose to work with us for 2, 3 or 4 weeks during any season of the year, from September 2016 on. Visit our web page www.sloveniaecoresort.com for further information!Remember that we will choose only between candidates which have shared this video!

Posted by Eko resort pod Veliko planino/ Eco resort beneath Velika planina on Friday, 11 March 2016
Deli s prijatelji