KARTE KAŽEJO

Jasnovidec: Janša ne gre več v zapor

Objavljeno 01. januar 2015 20.15 | Posodobljeno 01. januar 2015 20.22 | Piše: P. Pa.

Pravi, da bo predsednik opozicijske stranke še vedno užival podporo naroda, od sodišča pa ne bo dobil zadoščenja.

LJUBLJANA – »Janez Janša se bo rešil zapora,« pravi vedeževalec Rinaldo. »Stranka bo kratkoročno prišla na veliko pozicijo in ni rečeno, da ne bo prišla nazaj na oblast,« pojasnjuje ob branju kart, ki jih je položil na mizo.

V letu 2015 naj bi se pokazale finančne težave stranke. Pravi, da bo na sodišču šlo za neki denar in da bo Janez Janša izgubil.

Pravi, da bo Janša še naprej užival podporo naroda, obtožb pa se bo skušal ubraniti. Pravi, da kot politik ne bo propadel. A nedolžnosti v sodbi, ki ga je pahnila v zapor, vseeno ne bo mogel dokazati. Pravi, da karte ne kažejo, da bi užival neke pravne ugodnosti, da bi dosegel zadoščenje. Meni, da bo ustavno sodišče razveljavilo sodbo. »Zadoščenja zanj ne bo.«

Sestavili se bodo

Karte so pokazale, da se v prihajajočem obdobju stranki kaže nov razcvet, nova moč. Meni, da ni nujno, da bo vse dogajanje zaradi sodišč slabo vplivalo na stranko. Karte kažejo, da bi dogajanje lahko stranki škodilo le finančno.

»Pokosili ga ne bodo, ubili ga ne bodo, zaprli ga ne bodo,« pojasnjuje. Priljubljenosti med kolegi politiki ne bo užival, saj je za kolege »sesut«. »On bo vedno tretiran kot politik, ki je zapornik,« pravi.

»Stranka se bo konsolidirala, se bo sestavila.« Meni, da so možne tudi zamenjave, da ni nujno, da bo Janševa politična pot znotraj stranke stoodstotna, in dodaja, da znotraj stranke ne razmišljajo vsi uniformirano.

 

Deli s prijatelji