OBOŽEVALEC

Jasmin si srčno želi spoznati Tino Maze

Objavljeno 26. marec 2013 11.22 | Posodobljeno 26. marec 2013 11.22 | Piše: Mo. S.

Jasmin Korbar prebiva v rehabilitacijskem centru v Kamniku, kjer upa, da se mu izpolni velika želja.

Tina Maze, vzornica mnogih.

LJUBLJANA – Gotovo ni Slovenca, ki ne bi v zadnjih dneh in mesecih vsaj s kotičkom očesa spremljal, kaj počne naša najboljša smučarka Tina Maze. Šampionka je namreč premaknila meje mogočega in postavila nove rekorde v alpskem smučanju. »Hvaležna sem vsem za čestitke, risbice, rožice, knjige, kape, kozmetiko – in še bi lahko naštevala o vseh darilih, ki sem jih prejela zadnje dni. Res ste čudoviti in želim si, da vas še naprej tako navdušujem in razveseljujem,« je zveste navijače nagovorila v svojem blogu, enega, ki srčno upa, da jo bo lahko tudi v živo spoznal, pa je še posebno navdušila.

Rad bi jo spoznal

Nagovoril jo je na facebooku: »Sem Jasmin Korbar in imam 23 let. Gledal sem vse tvoje tekme in navijal zate. Letos si zelo dobra, zato te še bolj spremljam. Sem tvoj veliki oboževalec! Celo nekatere tvoje fotografije imam prilepljene na steni,« je iskreno razkril in razložil, da za zdaj prebiva v centru za izobraževanje, rehabilitacijo in usposabljanje v Kamniku, njegova velika želja pa je, da bi se Črnjanka v centru tudi oglasila, saj je tam veliko takšnih, ki bi jo radi spoznali, a to, kot meni, velikokrat ni lahko.

Želi ji vse najboljše

»Želeli smo iti na Zlato lisico, vendar se ni izšlo (prevelik organizacijski zalogaj). Bil sem tudi na tvojem sprejemu v Ljubljani, vendar te žal nisem uspel videti, ker se je našemu šoferju zelo mudilo nazaj domov in smo se morali takoj odpraviti nazaj v zavod. Zelo sem bil žalosten in tudi jezen,« je Jasmin še zapisal ter dodal, da razume, da ima veliko obveznosti, če bi prišla, pa bi bili zelo veseli. Na koncu je Tini zaželel še vse najboljše: »Upam, da se javiš, v vsakem primeru pa vse najboljše na tvoji poti!«

Njegova objava na facebooku je med preostalimi Tininimi oboževalci požela velik odziv. Se bo smučarska kraljica povabilu odzvala? Jasmin vsekakor upa, da se bo.

Deli s prijatelji