VESELA POMLAD

Janković pripravlja čistko, Bratuškovi popustili živci

Objavljeno 18. april 2014 11.25 | Posodobljeno 18. april 2014 11.25 | Piše: S. N.

Ljubljanski župan Möderndorferju in Gegiču zameri tudi to, da naj bi osebno poskrbela, da je oddaja Tarča minila brez ožjega vodstva Pozitivne Slovenije.

Zelo formalna delovna mesta ali protokolarna delovna mesta temnega laka čez dan ne dopuščajo.

LJUBLJANA – Zoran Janković menda že sestavlja listo »za odstrel«, če bo vnovič postal predsednik Pozitivne Slovenije. Visoko na tem seznamu odpisanih sta vodja poslanske skupine Jani Möderndorfer in tiskovni predstavnik stranke Slavko Gegič, poroča Požareport.

Möderndorfer izdajalec?

To je sinoči potrdil tudi Gašpar Gašpar Mišič, ki je gostoval v oddaji Vroči stol na Top TV. Mišič, ki velja za velikega zaveznika in podpornika Jankovića, je Möderndorferja označil za izdajalca. Vzrok naj bi tičal v dejstvu, da se je odločil za podporo Alenki Bratušek, ne pa svojemu političnemu botru Jankoviću.

Ljubljanski župan Möderndorferju in Gegiču zameri tudi to, da naj bi osebno poskrbela, da je oddaja Tarča minila brez ožjega vodstva Pozitivne Slovenije. Janković je pričakoval, da mu bo prišel kdo izreč nekaj besed spodbude.

Jezna na Kavtičnika

Vroče pa je tudi v stranki. Pred dnevi naj bi se hudo razburila predsednica Bratuškova. Poslanca Jožeta Kavtičnika, ta odkrito podpira Jankovića, je označila za nesramnega in agresivnega.

Deli s prijatelji