EVA IRGL

»Janez Janša je Superman«

Objavljeno 14. marec 2012 21.47 | Posodobljeno 14. marec 2012 22.11 | Piše: M. U.

Desnica ne zlorablja povojnih dogodkov.

Poslanka Eva Irgl je po mnenju mnogih najlepša slovenska političarka.

LJUBLJANA – Poslanka SDS Eva Irgl je predsednika SDS Janeza Janšo označila kar za Supermana, ki mu absolutno zaupa, oziroma celo za Chucka Norrisa, kot je na TV Pink 3 povedala Irglova. Kot pravi, poslanci SDS v parlamentu vedno govorijo na pamet, medtem ko poslanci Jankovićeve Pozitivne Slovenije berejo.

Trije debeli fascikli groženj

Kako prenaša pritiske, če odpira ideološke teme? Kot je povedala, je dobila številna grozilna, žaljiva pisma in jih prijavila ustreznim organom. Tovrstne pošte je bilo v prejšnjem mandatu za tri debele fascikle. Konkretnih groženj sicer ni dobivala, a med vrsticami v pismih je bilo nakazano tudi to, pravi Irglova.

»Zelo človeški je,« o Janši pravi Irglova.

Afera Patria

Za poslanko Irglovo je afera Patria izključno politično skonstruirana afera, ki ima namen oblatiti ime Janeza Janše in oslabiti njegov položaj. Odnos z Janšo je Irglova opisala kot prijateljski.

Desnica ne zlorablja povojnih dogodkov

Eva Irgl zavrača očitke, da desnica zlorablja delitev na partizane in domobrance. Pravi, da to počne levica, zraven pa ima vedno še en cilj, in sicer za vsako ceno ustaviti Janeza Janšo.

 

Deli s prijatelji