SODELOVANJE

Iščete službo? Cerarjevi jo imajo

Objavljeno 24. februar 2015 22.01 | Posodobljeno 24. februar 2015 22.01 | Piše: T. L.

Na razpis se lahko prijavite do 3. marca letos.

Kaj bomo v prihodnosti vtipkavali v orodno vrstico?

LJUBLJANA – Stranka Mira Cerarja (SMC) išče novega sodelavca. Na spletni strani stranke in na strani državnega zbora (DZ) je namreč objavljen razpis za novo prosto delovno mesto sodelavca v poslanski skupini stranke. Razpis je odprt do vključno torka, 3. marca, iščejo pa novinarja za delo na spletni strani SMC in družbenih omrežjih.

In kakšne vrline in znanja morajo imeti kandidati? Najmanj 7. raven izobrazbe (univerzitetna izobrazba (prejšnja) ali visokošolska izobrazba s specializacijo ali magisterijem (prejšnja) oz. 2. bolonjska stopnja s področja družbenih, poslovnih, upravnih in pravnih ved, pri čemer imajo prednosti študijske smeri, kot so komunikologija, politologija ter novinarstvo in poročevalstvo.

Zaželeno je znanje vsaj enega tujega jezika (prednostno angleščina) na višjem nivoju, vozniški izpit B-kategorije, računalniško znanje (prednostno internetna orodja in MS Office).

In kaj bo novi sodelavec Cerarjevih delal? Zagotovil bo, da bodo javnost in mediji seznanjeni z delom poslanske skupine, sodeloval bo z mediji, opravljal novinarsko delo za spletno stran poslanske skupine in družbena omrežja, spremljal notranjepolitična dogajanja, spremljal seje DZ in pripravo vseh zakonodajnih in drugih dokumentov za poslanske skupine ter opravljal še druge naloge, ki mu bodo dodeljene. 

Pogodbo o zaposlitvi s polnim delovnim časom bo stranka sklenila z izbranim kandidatom za določen čas (treh mesecev) z možnostjo podaljšanja za čas trajanja poslanske skupine v mandatnem obdobju DZ. 

image

Deli s prijatelji