DOLGOVI

Interles deložirali zaradi Vogrinove goljufije

Objavljeno 21. marec 2012 12.33 | Posodobljeno 21. marec 2012 12.33 | Piše: P. J.

Veda Invest je zamenjala ključavnico in na okno napisala: »Zaprto zaradi goljufije poslanca Ivana Vogrina.«

Vogrin je v težavah.

KOPER – Koprsko podjetje Veda Invest je iz najetih prostorov v Kopru deložiralo Ivana Vogrina. Za Žurnal24 je Marjetka Štilec dejala, da niso več mogli čakati, saj se jim je več mesecev delala dodatna poslovna škoda, Vogrin pa naj bi ji celo dejal, da jo bo tožil zaradi nadlegovanje, če ne preneha klicati.

Razstavni eksponati romajo na deponijo

Vogrin naj bi Vedi Invest za najem prostorov dolgoval kar 14 tisoč evrov. To podjetje pa ni edino, ki terja dolgove od Vogrinovega Interlesa. Štilčeva je dejala, da se Vogrin in njegovi predstavniki na klice ne odzivajo. Pred slabima dvema tednoma naj bi celo novinarjem obljubil, da bo njihove prostore izpraznil v čim krajšem času, vendar jih ni, zato so ga najemodajalci deložirali kar sami.

Zamenjali so ključavnice na vratih in izpraznili prostore, v katerih so bila razstavljena okna podjetja Interles. Vogrinove stvari bodo končale na deponiji, prostore bodo dali v najem ali pa jih bodo prodali. Na okno poslovnih prostorov naj bi nalepili list z napisom: »Zaprto zaradi goljufije poslanca Ivana Vogrina«. Veda Invest bo dolgove poskušala izterjati z izvršbo.

Deli s prijatelji