NAGRAJENKA

Igra vse živo, zadela hektoliter

Objavljeno 08. julij 2013 11.23 | Posodobljeno 08. julij 2013 11.23 | Piše: S. O.

Janja Posavec je redna udeleženka nagradnih iger Slovenskih novic.

ŠKOFLJICA – Vsak drugi delovni dan pri Slovenskih novicah izmed prispelih dopisnic po pošti in izpolnjenih obrazcev na spletni strani www.slovenskenovice.si/hektoliter izžrebamo srečneže in jim na dom dostavimo paket sto litrov različnih pijač, ki ga pripravijo partnerji v Pivovarni Union, Pivovarni Laško in Radenski. Tako bo vse do zadnjega objavljenega obrazca 31. julija, ko bomo razdelili vsega skupaj 31 paketov. V nagradni igri Vedno na tekočem, v kateri lahko sodeluje vsak polnoletni državljan, je imel tokrat največ sreče Gregor Posavec s Škofljice.

Njega nam ni uspelo dobiti, saj je bil v času prevzema osvežilnih napitkov v službi, zato je v njegovem imenu tekoči paket sprejela žena Janja z otrokoma, Julijo in Andražem, ter sosedovo Saro. V bistvu je bilo še najbolj prav, da nas je pričakala Janja, saj je ravno ona tista, ki pri hiši skoraj vsak dan sodeluje v vseh nagradnih igrah, ki jih najde v Slovenskih novicah. Večkrat je katero manjšo nagrado oziroma popust zadela tudi v Terni. Tokrat pa se ji je prek moža nasmehnila Fortuna v poletni akciji Vedno na tekočem.

Čeprav so pri Posavčevih že desetletje naročeni na Slovenske novice, Janja zase, za moža in svoje starše, ki živijo v isti hiši, vsak dan zjutraj izpolni prijavnice za nagradne igre prek naše spletne strani. »Igram vse živo, kar pač imate. Kakršne koli nagradne igre imate, mi sodelujemo, od Terne naprej. Prijavnice oddam prek interneta. Sem si rekla, da ne bom vsak dan z otroki hodila na pošto ... In sem tudi tokrat za vse izpolnila, tudi za mamo in očeta. Vsem sem povedala, da sem izpolnila prijavnico na njihovo ime, če bi jih klicali, da ne bi rekli, da niso vedeli ali da ne potrebujejo tega ...«

Čeprav v nagradnih igrah sodeluje bolj zaradi zabave, kot da bi zares pričakovala bajno nagrado, je vendarle prišla na svoj račun, saj sto litrov različnih pijač ni od muh. »Sicer igram, ampak tega nisem pričakovala. Čisto sem bila šokirana zjutraj, ko me je mož poklical. Trikrat sem ga klicala nazaj, ali je to res ali je hec,« nam je presenečenje ob prejetem hektolitru za konec opisala Janja.

Deli s prijatelji