ZAHVALA

Hudo bolna Anja (23): Moja zgodba se počasi zaključuje, odhajam v Nemčijo

Objavljeno 17. maj 2016 20.15 | Posodobljeno 18. maj 2016 11.01 | Piše: S. U.

Anja Zamida (23) iz Semiča je pred letom dni zbolela za meningitisom, hkrati pa so ji v središču možganov odkrili vodno cisto.

Anja Zamida.

SEMIČ – »Tako, moja zgodba se počasi zaključuje. Z veseljem sporočamo, da smo dosegli potreben znesek za operacijo! Iz srca iskrena hvala vsem, čisto vsem, tako družini, prijateljem, znancem in tudi tistim, ki jih ne poznam, da ste prisluhnili moji zgodbi in mi pomagate na moji poti do cilja in zdravja! Z vašo pomočjo mi je uspelo, verjamem pa tudi, da bo z vsemi vašimi pozitivnimi mislimi tudi zaključek pozitiven,« je na facebooku, kjer je zbirala denar za operacijo, zapisala 23-letna Anja Zamida iz Semiča. Dodala je še, da čez dva tedna odpotuje v Nemčijo, kjer jo čaka operacija 3. junija. »Po tem se vrnem nazaj zdrava in polna življenja! Še enkrat hvala vsem vam.«

Naj spomnimo: Anja je študentka tretjega letnika kadrovskega menedžmenta in je zbolela za meningitisom, hkrati pa so ji v središču možganov odkrili veliko tvorbo – vodno cisto, ki je merila že dva centimetra in je utesnjevala možganske kanale. Od takrat neznosno trpi in trepeta za življenje.

Na srečo so Anji priskočili na pomoč dobri ljudje. Zgodilo se je več dobrodelnih prireditev in koncertov, ki so jih po državi organizirali, da bo lahko odšla na nevrološko kliniko v nemškem Greifswaldu, kjer bo za operacijo pri svetovno priznanem kirurgu dr. Henryju Schröderju morala odšteti 25.000 evrov. Anji je pomagal tudi Jan Oblak, eden najboljših nogometnih vratarjev na svetu, ki je na dražbo za dobrodelne namene podaril svoj dres iz polfinala lige prvakov v Münchnu.


Za dres Jana Oblaka z njegovim podpisom se lahko potegujete na dobrodelni licitaciji Slovenskih novic. Zbrani znesek bomo v celoti podarili pogumni Anji. Naš bralec, ki bo za dres ponudil največ, bo Oblaka tudi imel priložnost osebno spoznati.

Trenutna najvišja ponudba je 1100 evrov. Ponudite več? Kliknite tukaj za sodelovanje.

Deli s prijatelji