TERNA

Greli se bodo v Pečkah in Avčah

Objavljeno 02. avgust 2014 22.18 | Posodobljeno 02. avgust 2014 22.18 | Piše: B. P.

Nagradi v igri Terna sta ujela Primorec Vladimir Žabar in Štajerec Janez Dacinger.

Z današnjim dnem se naša priljubljena nagradna igra Terna za nekaj časa poslavlja. Obdarjala vas je vse od začetka junija in v tem času smo podelili številne praktične pa tudi denarne nagrade. Enega zadnjih vlakov sta prejšnji teden ujela Janez Dacinger iz idilične vasice Pečke in Vladimir Žabar iz Avč. Oba se bosta v teh hladnih poletnih dneh lahko pogrela s Terninimi odejami.

Še posebno se je nagrade razveselil gospod Žabar, saj mu dostavljavec Slovenskih novic ne nosi vsak dan v poštni nabiralnik, ampak jih Primorec kupi, ko se nekajkrat na teden odpravi v pet kilometrov oddaljeni Kanal ob Soči. Da je pod nalepko enega od izvodov ravno on naletel na nagrado, je bilo pravo presenečenje, pravi. Je pa gospod res rojen pod srečno zvezdo, saj z veseljem rešuje tudi nagradne križanke, ki so mu prinesle že marsikatero nagrado.

Drugega nagrajenca pa smo, da bi ga obvestili o nagradi, ki mu bo, upamo, polepšala spanec, za tega skorajda prikrajšali. Janez je noč namreč preživel v službi, nam je pojasnila njegova žena Marija. Dacingerjevi so na časnik, ki ga pravkar držite v rokah, naročeni že lep čas in vsakič, ko jim dostavljavec prinese svež izvod Slovenskih novic, pogledajo pod nalepko. Doslednost in vztrajnost sta se jim že večkrat obrestovali, saj so dobili že kar nekaj lepih in praktičnih nagrad. Odeja bo družini s tremi otroki prav prišla, pravi Marija, zakonca Dacinger se morata le še odločiti, koga bo grela, njiju ali podmladek.

Če si tople odeje ali katere druge Ternine nagrade želite tudi sami ali če bi radi zgolj preverili, ali ste rojeni pod srečno zvezdo, le brž do najbližje trafike ali za računalnik. Tisti, ki prisegate na virtualni svet, lahko na spletni strani Slovenskih novic še do 18.30 poskušate srečo, nagrado pa lahko seveda poiščete tudi pod nalepko na naslovnici tiskane izdaje. Ko odkrijete tri enake simbole, le hitro k telefonu, vaš klic pričakujemo med 10. in 19. uro. 

Deli s prijatelji