BLOGER

Gorenak zaradi Hilde išče nadstrica

Objavljeno 23. maj 2013 13.06 | Posodobljeno 23. maj 2013 13.04 | Piše: D. P.

»Ostaja pa dejstvo, da v Sloveniji obstaja mnogo ljudi, ki imajo izjemno velik interes, da Tovšakova tako ali drugače utihne, ker veliko preveč ve. In vsi ti ljudje imajo veliko denarja.«

LJUBLJANA – »Beg Hilde Tovšak upravičeno buri duhove. Dosedanji javno objavljeni podatki pa tudi moji pogovori z več strokovnjaki s tega področja kažejo, da je bila napaka storjena s strani Harija Furlana, vodje specializiranega tožilstva,« je v svojem zapisu na spletni strani jasen in prepričan Vinko Gorenak.

Nekdanji notranji minister se vprašuje, kaj se je zgodilo s Hildo. »Ostaja pa dejstvo, da v Sloveniji obstaja mnogo ljudi, ki imajo izjemno velik interes, da Tovšakova tako ali drugače utihne, ker veliko preveč ve. In vsi ti ljudje imajo veliko denarja. Denar pa je sveta vladar, kot pravi pregovor. Očitno je, da je Tovšakova že veliko preveč povedala, kaže, da so bila nekatera njena priznanja povod za nove hišne preiskave, ki so se zgodile,« opozarja Gorenak, ki med vrsticami namigne, kdo je botroval izginotju Tovšakove.

»Zdi se, da bi lahko bil v akciji tudi stric vseh stricev – nadstric, ki ga večina ne pozna in sploh ni kak znani mali mož, temveč prileten visok možak,« je prepričan nekdanji notranji minister.

Deli s prijatelji