KADRI

Goran Novković bo pomočnik odgovorne urednice Dela

Objavljeno 10. julij 2012 17.24 | Posodobljeno 10. julij 2012 17.24 | Piše: S. N.

Delati bo začel 17. septembra.

Goran Novković.

LJUBLJANA – Konec poletja bo uredništvo Dela okrepil Goran Novković, ki bo prevzel položaj pomočnika odgovorne urednice Dela. »Veseli me, da se po dolgih letih spet pridružujem Delovi ekipi. Nanjo imam lepe spomine še iz devetdesetih let, ko sem ravno na Delu naredil prve novinarske korake. Verjamem, da bomo skupaj z vodstvom uredništva in redakcijo poskrbeli za še boljše izdelke,« je o svojem prihodu na Delo dejal Novković.

Odgovorna urednica Dela Romana Dobnikar Šeruga je Novkovićev prihod na Delo pozdravila z besedami: »Veseli me, da v naše uredništvo prihaja tako izkušen in dinamičen novinar ter urednik, saj bo pomembno okrepil moštvo, ki si nenehno prizadeva izpolniti pričakovanja naših bralcev s kakovostnimi, z verodostojnimi, aktualnimi in zanje pomembnimi temami.«

Izkušnje štejejo

Goran Novković ima sicer bogate uredniške in vodstvene izkušnje. Pred prihodom na Delo je bil odgovorni urednik in predsednik uprave družbe Žurnal Media, pred tem pa je bil namestnik odgovornega urednika časnika Finance, kjer je deloval tudi kot komentator. Na Finance je prišel z revije Gospodarski vestnik, kjer je bil prav tako namestnik odgovornega urednika, urejal pa je tudi številne priloge in rubrike.

Deli s prijatelji