ZA BRALCE

Gola učiteljica Kaja je goli nateg Hrvatov

Objavljeno 27. februar 2012 12.40 | Posodobljeno 26. februar 2012 21.33 | Piše: Boštjan Fon

Naši sosedje s seksi Jeseničanko brijejo norce iz našega šolstva.

JESENICE, ZAGREB – Afera Kaja, ki so jo sproducirale hrvaške pisunske brihte, prejšnji teden so namreč na spletni strani 24sata.hr objavili fotografijo dekleta v nekaj polgolih pozah in zraven trdili, da gre za učiteljico glasbenega pouka na eni od srednjih šol na Jesenicah, ne potihne. Ko smo pri Slovenskih novicah šli na teren in nedvoumno ugotovili ob preverjanjih pri Lidiji Dornig, ravnateljici jeseniške gimnazije, in Stanetu Vidmarju, ravnatelju srednje šole na Jesenicah, da so Hrvati objavili popolno laž, jima je najprej zavrela kri. Kot da bi se pri Novicah delali norca iz njihovih ustanov oziroma jim poskušali podtakniti neko lažno učiteljico z odpetim nedrčkom, ne pa na Hrvaškem. Kajti pisanje portala 24sata.hr, češ da naj bi 27-letna pedagoginja smrkavce v srednji šoli silila k perfekciji ob petju pesmi Moj očka ima konjička dva in jim hkrati grozila, da če se je ne naučijo do tona in pavze natančno, bodo morali ponavljati razred, je popolno norčevanje iz slovenskega šolstva! Zakaj pa na portalu 24sata.hr niso napisali, da je ta Kaja učiteljica glasbe na srednji šoli v Splitu, Zagrebu ali Rovinju? Dejansko je, kot je videti, Hrvatom, ki jim Slovenci vsakoletno rešujemo ekonomijo z romanjem na njihovo obalo, popolnoma vseeno oziroma kar precej prikladno, da imajo za sosede Slovenčke, iz katerih lahko, kadar se jim zdi, ne da bi kdo protestiral, brijejo norce.

Afera Sunčicagate

Namigovanje hrvaškim bralcem, da imamo na slovenski grudi take sorte učiteljice glasbe in morda celo vsega preostalega, ki rade odvžejo cunjice za radost moških oči, je resnična žalitev za celotno slovensko šolstvo in nadejamo se, da bosta srednji šoli z Jesenic od hrvaške medijske hiše zahtevali vsaj opravičilo, če ne še česa drugega! Ko smo sami poklicali urednika spletne redakcije Hrvoja Dorešića, nam je kratko zabrusil, da so vestičko o Kaji plasirali na njihove strani zaradi zabave bralcev. Naslednji dan so seveda iz portala 24sata.hr šli do prvega kioska čez mejo, kupili naš časopis in se še naprej delali norca, češ da smo Slovenci besno iskali to dekle, dodali še, da se z afero, ki so ji umno nadeli naziv Kajagate, ukvarja tudi resni in verodostojni časopis Delo, nujno sejo vlade pa naj bi imel odbor za nacionalna vprašanja slovenske vlade. Dorešić in njegovi pisuni so še povedali, da gre pri seksi učiteljici Kaji celo za takšen zaplet, da je slovenski premier Janez Janša v roke dobil diplomatski vroči krompir.

Videti je, da je Hrvoju Dorešiću resnično marsikaj jasno, tudi glede delovanja slovenske vlade in seksi vprašanj ter provociranja do onemoglosti, saj je iz družine nekdanjega namestnika hrvaškega ministra za šolstvo in šport Miroslava Dorešića. Hrvoje, sin iz prvega zakona nekdanjega namestnika ministra, si je obilno privoščil slovensko šolstvo, morda pa bi lahko namesto izmišljene učiteljice Kaje z Jesenic na straneh, ki jih ureja, nalepil kar slike zagrebške novinarke Sunčice? Z njo je namreč njegov oče pred leti imel odmevni škandal. Član takrat vladajoče stranke HDZ se je zapletel z novinarko nacionalne televizije HRT Sunčico Findak, potem pa, ko ga je zapustila, v letih 2003 in 2004, začel užaljeno groziti njej osebno ter prek njenih bližnjih. Morda bo njegov sin, ki je plasiral izmišljeno jeseniško učiteljico Kajo, tudi počel to? Vendar komu, če je mladenka, ki krasi njegove strani, popolna izmišljotina?

Gole fotografije

No, Hrvojev oče Miroslav je šel celo tako daleč, da je seksi in intimne fotografije, ki jih je posnel še v času, ko je bil s Findakovo v razmerju, dal nekemu hrvaškemu tabloidu. Kot so nam povedali naši zagrebški viri, se je par snemal med ljubljenjem. Ko je njuna zveza dokončno razpadla, je urednikov oče oblepil celo sosesko z golimi fotografijami Sunčice, in zato nam res ni jasno, zakaj se je Hrvoje tako trudil z izmišljanjem zgodbe in fotografijami neznanke, ki naj bi bila učiteljica glasbe na Jesenicah, če je imel vse že v družinskih predalih, le odpreti bi jih moral!

Morda bi za zabavo hrvaškim bralcem vrli Hrvoje plasiral zgodbo o svojem očetu Miroslavu in bi lahko objavljal serijo pripovedovanj iz prve roke, kako se snemajo privatni pornoposnetki, pa gole fotografije, kako se poskušajo prave in ne lažne poslati v medije, ter, seveda spet iz izkušenj očeta, kako je videti, če greš preko meje sprejemljivega in je treba nositi posledice. Urednikov oče je bil, čeprav je bil namestnik ministra, zaradi afere Sunčicagate leta 2009 pravnomočno obsojen na leto dni polnega penziona v zaporu Remetinec v Zagrebu. V letu, ko je ata sedel za rešetkami, se je sin Hrvoje poročil z Ano Drpić. Zagotovo bi hrvaško bralsko srenjo veliko bolj zanimalo izvedeti čim več o peripetijah Dorešićevih, pa o tem, kako je dni v zaporu preživljal njegov oče, ali ima morda vrli Hrvoje še kakšne kontakte s svojo nesojeno mačeho in ali ima morda celo kaj njenih fotografij, kjer je statist njegov oče osebno. To bi bralstvo 24sata.hr zagotovo bolj zanimalo, ne pa neka izmišljena učiteljica z Jesenic, kajne?

Deli s prijatelji