PROMET

Gneča zaradi prometnih nesreč

Objavljeno 16. junij 2012 19.17 | Posodobljeno 17. junij 2012 00.12 | Piše: A. K.

Gnečo na cestah povzročajo lepo vreme in prometne nesreče.

Fotografija je simbolična

Razmere ob 22.11

Na avtocesti Ljubljana–Koper je pred cestninsko postajo Log v smeri Ljubljane zaradi prometne nesreče zaprt prehitevalni pas. 

Na mejnem prehodu Gruškovje vozniki tovornih vozil pri izstopu iz države čakajo 45 minut.

Razmere ob 18.04

Na primorski avtocesti pred izvozom Vrhnika v smeri Ljubljane je zaradi gorečega vozila oviran promet. Zgoščen promet je tudi na gorenjski avtocesti v smeri Avstrije pri priključku Kranj vzhod.

Na mejnem prehodu Dragonja je čakalna doba pri izstopu iz države 15 minut, na Gruškovju pa pri vstopu 15 minut.

Razmere ob 16.24

Na avtocesti Karavanke–Ljubljana med priključkom Kranj vzhod in priključkom Kranj zahod v smeri Avstrije je zgoščen promet. Na avtocesti Ljubljana–Koper pred razcepom Gabrk v smeri Kopra je zaradi prometne nesreče zaprt prehitevalni pas. Zgoščen promet je tudi na cestah od Kopra proti Izoli in od Šmarja proti Dragonji.

Zapore cest

V Trebnjem je popolna zapora Gubčeve ceste do 18. ure v nedeljo zaradi prireditve, prav tako je zaradi prireditve v Kopru zaprta Ankaranska cesta do 19.30. Cesta Most na Soči–Ušnik je zaprta zaradi prireditve do 18. junija. Na Ptuju na mostu čez Dravo bo do 19. junija popolna zapora ceste Ptuj–Hajdina zaradi obnove mostu. Obvoz je čez Puhov most.

Zaradi plazu je zaprta cesta Ptuj–Zavrč pri gradu Borl. Obvoz za osebna vozila je po lokalnih cestah, za tovorna vozila in avtobuse pa preko mejnih prehodov Gruškovje in Središče ob Dravi.

Deli s prijatelji