NAGRADNO GLASOVANJE

Glasujte za osebnost meseca avgusta in se potegujte za zlato

Objavljeno 27. avgust 2012 16.32 | Posodobljeno 31. avgust 2012 15.41 | Piše: R. S.
Ključne besede: osebnost meseca

Tri bralce, ki boste oddali svoj glas za osebnost meseca avgusta, čakajo darilni boni Zlatarne Celje. Zakaj ne bi preizkusili sreče, si vzeli minutke časa in izpolnili glasovnice?

Si želite tak prstan? Če boste med izžrebanimi, si boste lahko v Zlatarni Celje na naš račun lahko kupili nekaj lepega.

Avgust nam je postregel s štirimi nedeljami – in štirimi tedenskimi osebnostmi, ki smo jih predstavili v izdajah nedeljskih Novic.

To so bili: naša olimpijska zmagovalka Urška Žolnir, ki je trenirala leta in leta, da je v Londonu pometla s konkurenco. Igralec Matjaž Javšnik je bil v predstavi Klavnica tako prepričljiv, da je žena tri dni spala pri starših. Pevka Manca Izmajlova se je s trmasto vztrajnostjo razcvetela v divo z glasom, zaradi katerega ji pravijo kar ženski Bocelli. Tržaški pisatelj in kandidat za Nobelovo nagrado Boris Pahor, avtor znamenite Nekropole, pa je praznoval 99. rojstni dan.

Izmed naštetih izberite tistega kandidata, ki po vašem mnenju najbolj zasluži naziv osebnost meseca avgusta. Naša zahvala: trem naključno izbranim glasovalcem bomo podelili darilne bone Zlatarne Celje: dvema v vrednosti po 40 evrov, prvoizžrebanemu pa takega, ki ga boste lahko zamenjali za nakit v vrednosti kar 200 evrov!

Obvestilo uredništva: z izborom za mesec avgust smo zaključili. Ponovno boste lahko glasovali za osebnost meseca septembra. Razkritje osebe meseca avgusta in nagrajencev, ki jih bomo obdarili z darilnimi boni Zlatarne Celje, bo v nedeljskih Novicah 2. septembra.

Deli s prijatelji