GLASOVANJE

Glasovanje za zlato: izberite osebnost meseca septembra

Objavljeno 30. september 2012 12.00 | Posodobljeno 30. september 2012 12.00 | Piše: R. S.

Mesec je naokoli in ponovno je čas za obdarovanje bralcev Novic. Zlate nagrade čakajo naključno izžrebane sodelujoče v glasovanju za osebnost nedeljskih Novic meseca septembra.

Si želite tak prstan? Če boste med izžrebanimi, si boste lahko v Zlatarni Celje na naš račun lahko kupili nekaj lepega.

Tri bralce, ki boste oddali svoj glas za osebnost meseca septembra, čakajo darilni boni Zlatarne Celje. Zakaj ne bi preizkusili sreče, si vzeli minutke časa in izpolnili glasovnice?

Kandidati za osebnost meseca so: Elza Budau, ikona slovenske glasbe, Feri Lainšček, eden najbolj branih slovenskih pisateljev, Ana Roš, vrhunska kulinarična umetnica, Marko Vozelj, nekdanji član Čukov, in Ula Furlan, voditeljica in ena najuspešnejših medijskih osebnosti.

Izmed naštetih izberite tistega kandidata, ki po vašem mnenju najbolj zasluži naziv osebnost meseca septembra. Naša zahvala: trem naključno izbranim glasovalcem bomo podelili darilne bone Zlatarne Celje – dvema v vrednosti po 40 evrov, prvoizžrebanemu pa takega, ki ga bo lahko zamenjal za nakit v vrednosti kar 200 evrov!

Kako glasovati?

Pošljite SMS z vsebino NOVICE, presledek in številko kandidata na 3131 (na primer: NOVICE 1 pošljite na telefonsko številko 3131). Sodelujete lahko, kolikorkrat želite. Cena prejetega sporočila je 0,19 evra, kar je majhen znesek v primerjavi z nagrado, ki čaka na srečneža. 

Glasujete lahko tudi brezplačno prek spletnega obrazca, ki ga najdete na tej strani. Čas za glasovanje je do petka, 5. oktobra, do 12. ure.

Deli s prijatelji