NAGRADNA AKCIJA

Glasovanje za zlato: izberite osebnost meseca maja

Objavljeno 29. maj 2012 13.03 | Posodobljeno 29. maj 2012 13.01 | Piše: R. S.
Ključne besede: oseba meseca

Povejte nam, kdo si zasluži naslov osebnosti meseca maja in morda bomo prav vam podarili dobropis za nakup izdelka po želji v Zlatarni Celje.

Si želite tak prstan? Če boste med izžrebanimi, si boste lahko v Zlatarni Celje na naš račun lahko kupili nekaj lepega.

Maj, mesec ljubezni, je postregel s štirimi kandidati za osebnost meseca. To so: 

1. večno mladi pevec Andrej Šifrer,
2. metalka kladiva Barbara Špiler
3. posnemovalec Raya Charlesa Uroš Perić in 
4. naša evrovizijka Eva Boto.

Vabimo vas, da glasujete za svojega kandidata – in motivacijo, da to res storite, imate odlično: tri naključno izžrebane glasovalce bomo namreč obdarili z darilnimi boni Zlatarne Celje. Prvoizžrebanega čaka bon v vrednosti kar 200 evrov, drugo- in tretjeuvrščena pa si bosta lahko izbrala izdelek v vrednosti 40 evrov.

imageKako glasovati?

Pošljite SMS z vsebino NOVICE, presledek in številko kandidata na 3131 (na primer: NOVICE 1 pošljite na telefonsko številko 3131). Lahko sodelujete tolikokrat, kolikorkrat želite.

Če boste sodelovali prvič, vas bomo prosili, da nam zaupate, kdo ste in da potrdite pogoje sodelovanja. Cena prejetega sporočila je 0,19 evra, kar je majhen znesek v primerjavi z nagrado, ki čaka na srečneža. Morda si boste že prihodnji teden namreč prav vi na naš račun v Zlatarni Celje izbirali nov čudovit kos nakita! 

Glasujete lahko tudi brezplačno s pomočjo spletnega obrazca, ki ga najdete na tej strani. Čas za glasovanje je do petka, 1. junija, do polnoči.

Deli s prijatelji