NOVI ČLAN

Gena Zeneli okrepil vrste SDS

Objavljeno 23. julij 2012 13.31 | Posodobljeno 23. julij 2012 11.14 | Piše: A. K.

Uresničil je napoved in se vključil v politiko.

Gena in Nana Zeneli

LJUBLJANA – Politika je področje, ki je že pred časom zamikalo plesnega koreografa in nekdanjega soproga Nane Zeneli Geno Zenelija in očitno se mu je želja uresničila, saj se je včlanil v največjo koalicijsko stranko SDS. Že v obdobju, ko je bil medijsko izpostavljen kot udeleženec resničnostnega šova Big Brother, je Gena koketiral s politiko, natančneje povedano, razlagal je, da bi se vključil v politiko – če bi ga kdo povabil.  

Od 18. leta spremlja Janšo

In s čim so ga v SDS prepričali, da se je odločil za članstvo? »Gre za ljudi, ki imajo radi svojo zastavo, jezik, kulturo, glasbo in ki so zvesti svoji domovini. To ne pomeni, da ne marajo drugih narodnosti in jih ne spoštujejo. Gre za patriotizem in tukaj vidim, da Slovenska demokratska stranka deluje s ponosom, z močno hrbtenico in zastavljenimi cilji, kar mi je všeč,« je za spletno stran SDS povedal Gena.

Priznal je, da od svojega 18. leta spremlja politiko in Janeza Janšo, ki je po njegovem »človek na mestu«. »Vsi ljudje smo odvisni od politike in politikov. Tam, kjer je dobra politika, tam so dobri ljudje,« razmišlja Gena.

Zakaj sodi zraven?

SDS je po njegovem mnenju stabilna, iskrena, delovna, resna in vztrajna stranka. »Zato jaz sodim zraven, ker imam vse prej naštete lastnosti, saj sem tako tudi vzgojen,« pravi Gena, ki dodaja, da je bil »SDS večkrat prikazana kot stranka, ki ne mara tujih državljanov« in da to ni res, da je bil tudi on tujec, zdaj pa je ponosen državljan Slovenije.

Deli s prijatelji