ANKETA

Gašpar Mišič ne bo sedel na najvišji stolček Luke

Objavljeno 04. september 2013 17.25 | Posodobljeno 04. september 2013 17.25 | Piše: Mo. S.

Dobra četrtina anketirancev meni, da je Gašpar Gašpar Mišič sposoben gospodarstvenik, s katerim bo Luka Koper zacvetela.

Gašpar Gašpar Mišič.

LJUBLJANA – Burno dogajanje okoli Luke Koper in Gašparja Gašparja Mišiča ne pojenja, dan, ko bo nastopil svojo novo funkcijo, pa je vse bliže. V zadnji anketi smo bralce spletnih Slovenskih novic povprašali, koliko časa bo po njihovem mnenju Mišič na čelu Luke.

Če ima kaj vesti, na stolček ne bo sedel

Največ vprašanih (34 odstotkov) meni, da na najvišji stolček v družbi sploh ne bo sedel – če ima seveda kaj vesti. Nekoliko manj, 28 odstotkov bralcev, pravi, da se bo na položaju obdržal mesec dni, nato pa se bo zaradi »pritiskov« umaknil.

Najmanj (13 odstotkov) vprašanih je odgovorilo, da bo na čelu Luke en dan, potem pa ga bodo zlepa ali zgrda odnesli pred vrata, medtem ko jih dobra četrtina (26 odstotkov) meni, da bo v družbi ostal, dokler bo treba, saj je sposoben gospodarstvenik, s katerim bo Luka Koper zacvetela.

Izpolnite novo anketo

Vabimo vas k sodelovanju v novi anketi, v kateri nas zanima, ali ste kupili kakšno vstopnico za letošnji Eurobasket v Sloveniji.

Deli s prijatelji