NAGRADNA AKCIJA

Gasilci, obnovite si fasado

Objavljeno 06. september 2013 15.55 | Posodobljeno 06. september 2013 15.55 | Piše: T. K.

Čas za prijavo se izteka! Zato hitro fotoaparate v roke, zabeležite trenutno stanje lokalnega gasilskega doma, nato pa se prijavite v veliko nagradno igro Novic.

Fotografija je simbolična

Gasilci, pohitite s prijavo v veliki nagradni igri Slovenskih novic, kjer bomo zmagovalnemu gasilskemu društvu podarili prenovo fasade. Prijave bomo zbirali samo še do torka, 10. septembra.

Po lanskoletni več kot uspešni akciji, v kateri smo v sodelovanju s podjetjem Saint-Gobain Gradbeni izdelki zmagovalnemu gasilskemu društvu PGD Mali Log podarili prenovo fasade, ponovno pozivamo gasilska društva, da se prijavijo na naš natečaj. Kot rečeno, se čas izteka, zato vas ponovno pozivamo.

Gasilska društva, prijavite se z uporabo spletnega obrazca, ki ga najdete nižje na tej strani, ali pa poiščite kupon v tiskanih Slovenskih novicah in nam ga pošljite. Čas za prijavo je do 10. septembra.

Po končanem zbiranju bo strokovna komisija izmed vseh prijavljenih izbrala 10 gasilskih domov, ki lahko zadenejo nagrado. Kateri izmed njih bo imel novo fasado, bodo odločali bralci Slovenskih novic med 1. in 13. oktobrom. Gasilski dom z največ prejetimi glasovi bo postal zmagovalec. Da bo motivacija za oddajanje glasov še večja, bomo med vse, ki boste »klikali« za svoj gasilski dom, z žrebom razdelili še 15 privlačnih nagrad.

Deli s prijatelji