DELOMRZNEŽ?

»Frangež je pos*anec brez diplome«

Objavljeno 13. december 2012 14.34 | Posodobljeno 13. december 2012 14.34 | Piše: A. L.

Med morebitnimi imeni za župana se pojavlja njegovo. A ulica ga očitno zavrača, pravijo mu celo mladi kanglerček.

Matevž Frangež.

MARIBOR – »Po odstopu Francija, po njegovemu neimenovanju za državnega svetnika, po tem, ko smo bili na vseh protestih jasni, da nočemo delomrznežev, novih fac iz politike, so naš boj, naš trud, proteste začeli izkoriščati drugi politiki, ki pa niso nič boljši kot Franca!« Tako se na facebooku razburja ustvarjalec oziroma eden od tistih, ki lahko ureja objave skupine GOTOF JE – skupina za novo Slovenijo.

Gotof je: Poslanec in pos*anec

Po Kanglerju in številnih drugih so se zdaj osredinili na poslanca SD Matevža Frangeža, ki je v času vstaje deloval proti mariborskemu županu Francu Kanglerju. A kot je videti, tudi njega v Mariboru ne želijo – njegovo ime naj bi se namreč pojavljalo med morebitnimi kandidati za župana MOM.

Skupina, ki ima trenutno prek 21 tisoč oboževalcev, je na zidu objavila: »Ena izmed teh "zvezd" je pos*anec Frangež, ki se zdaj hoče vzdigniti nad ljudstvo. Pri svojih 35 letih ni uspel niti diplome napisat(?). Večni študent! Vprašajte ga, koliko ima delovne dobe! Nič! Nula! On bi zdaj vodil naše mesto?! Delomrznež!«

Deli s prijatelji