POLNA OMARA

FOTO: Vsi premierkini čevlji

Objavljeno 06. november 2013 14.27 | Posodobljeno 06. november 2013 14.03 | Piše: S. N.

Ljubljanska oblikovalka je čevlje izdelovala tudi za Katarino Kresal.

LJUBLJANA – Predsednica vlade, ki ne blesti v nastopanju, ko gre za angleščino ali urejeno pričesko, že vse mesece mandata izstopa s svojimi nogami. Ali zaradi prekratkih kril, njihovih divjih vzorcev, še pogosteje pa zaradi čevljev. Alenki Bratušek čevlje oblikuje znana ljubljanska oblikovalka čevljev Alja Novak Viryent, ki naj bi jo premierka po poročanju Dnevnika spravila celo v Peko. Novak Viryentova oblikuje unikatne čevlje, cena po meri narejenih salonarjev pa se giblje okoli 500 evrov.

Hodi po svojem imenu

Predsednici vlade je Novak Viryentova oblikovala čevlje, na podplate katerih je odtisnila njeno ime, priimek in funkcijo, ki jo opravlja. Vtisnjen je celo magistrski naslov, do katerega je po mnenju dela javnosti premierka prišla po ovinkih. Sicer pa je Novak Viryentova čevlje izdelovala tudi za bivšo ministrico za notranje zadeve Katarino Kresal. Tako kot za Bratuškovo je tudi njej na podplat odtisnila ime in priimek. Te čevlje smo našli v galeriji, objavljeni na spletni strani oblikovalke.

image

Nove fotografije, objavljene na spletni strani Mladine, pa so mnoge razburile. Na podplatu čevlja namreč piše »mag. Alenka Bratušek predsednica vlade 13«.

Deli s prijatelji