VAM JE ZNANO?

FOTO: Uporabljate ta priljubljeni izdelek? Poglejte, kaj se lahko pripeti

Objavljeno 29. marec 2016 15.23 | Posodobljeno 29. marec 2016 15.23 | Piše: T. Pa.

Po kopeli so v ceveh našli zeleno presenečenje.

Foto: tumblr

LJUBLJANA – Priljubljena znamka kozmetike Lush svoje izdelke oglašuje kot izredno sveže in naravne, celo tako sveže, da svojim strankam ponujajo presenečenja. Če so ta presenečenja prijetna ali ne, lahko presodite kar sami.

Zeleni prijateljček

Več uporabnikov je na spletu objavilo fotografije zelenih rastlinic, ki rastejo kar iz odtočnih cevi: razlog za to so ploščice Wiccy magic muscles. »Pred nekaj tedni mi je prijatelj kupil to ploščico. ko sem jo nehala uporabljati pa so fižolčki začeli izpadati. Niti pomislila nisem in jih zbrcala v odtok, saj sem bila prelena, da bi jih pobrala. Skratka, sedaj imam prijateljčka, ki mi dela družbo, ko se prham,« je napisalo dekle, ki je na tumblru sprožilo pravo paniko.

Ploščica, ki jo najdemo tudi v Lushevih trgovinah v Sloveniji, je namenjena masaži razbolelih mišic v telesu. »Poprova meta in cimet vam bosta s skupnimi močmi sprostila nakopičene napetosti in odpihnila razbolelost mišic v pozabo. Za še boljšo masažo smo ploščici dodali tudi zanimive fižolčke adzuki,« piše na strani www.lush.si. Prav ti fižolčki naj bi zaradi svoje oblike mišicam še dodatno prijali, očitno pa imajo tudi skrivno vlogo.

Res sveže, kot razglašajo

Vendar pazite: če ste lastniki takšne ploščice, morate vedeti, da niso namenjene uporabljanju v kadi, razen če ne želite doseči podobnih rezultatov kot na fotografijah. Ploščice namreč niso iz mila, temveč iz hranljivega masla, ki ga razmažemo na posušeno kožo.

Helen Ambrosen, soustanoviteljica podjetja Lush, je za The Huffington Post povedala, da slike najprej dokazujejo, da so njihovi izdelki res tako sveži, kot obljubljajo. »Da so fižolčki začeli kaliti, so v ceveh morali ostati nekaj dni.« Vendar pa svetujejo, da stranke svoje masažne ploščice uporabljajo zunaj kabine za prhanje ali kopalne kadi: čeprav sta posamično sveža solata in sprostilna kopel izjemno dobri, verjetno res ne spadata skupaj.

Če ste tudi vi ljubitelji naravnih izdelkov in se vam je pripetilo kaj podobnega, nam lahko svoje fotografije posredujete prek spodnje povezave.

Deli s prijatelji